margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2011, 14:22

jak teraz wasze malenstwa sie ruszaja?
moja rusza się często i dużo nie tylko jak zjem
wogole jej życie w brzuszku jest inne niż Igora gdy tam był
on to taki dzikus był jak przyłożysz rękę to zastygał w bezruchu
Amelka natomiast po przyłożeniu ręki rusza się jeszcze bardziej :ico_sorki:
albo jak np. usypiam młodego to on zawsze tuli sie do mnie tak jak brzuszek do brzuszka a młoda wtedy tak fajnie puka :-D

ubrankahmmm... ja kupuje w róznych rozmiarach nawet 86 mam kilka rzeczy poleży i doczeka się na swoją kolej jeść pić nie prosi zwłaszcza jak coś fajnego

dziś np. dotarła paczuszka z małymi jeansikami i bolerkiem zaraz wam wrzuce foto
:ico_sorki:

Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 04 paź 2011, 14:23 przez margolcia, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

04 paź 2011, 14:23

Gabi sa na allegro
wpisz mamas and papas lub mamas & papas
nawet jeden widzialam uzywany w super stanie za 45zl
a w tym daszku sa swiatelka cos ala planetarium
i trzy pozycje siedzenia
kupilam go z polecenia bo ponoc super

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2011, 14:24

Beatka78, świetny leżaczek :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

04 paź 2011, 14:37

margolcia swietny zestawik a to bolerko cudne takie dziewczynkowe

co bysmy zrobily bez tych aukcji internetowych :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 paź 2011, 15:06

Dziewczyny ale pędzicie z pisaniem, już nie wiem co miałam napisać

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 paź 2011, 17:47

No tempo pisania macie faktycznie zawrotne :-D :-D ja wpadłam się pokaać że żyję.

Widze że zakupów ciag dalszy u was, az wam zazdroszcze, ja najchęniej kupiłabym jeszcze raz wszystko od nowa :-D

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 paź 2011, 18:34

oj w pewnych momentach ja też nie nadążam z czytaniem i pisaniem :-D :-D

a wczoraj zakupiłam na allegro spodnie eleganckie dla siebie mam nadzieję ze przyjdą mi przed końcem tygodnia bo pasowałoby mi je mieć na niedzielę

no ale zobaczymy co będzie

a w ogóle to się dziś zorientowałam że wszystko mam dla malucha a nie mam czapki ciepłej :ico_szoking: nawet kombinezoników mam w sumie trzy jeden normalny i dwa takie śpiworkowe a czapki ani jednej :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 paź 2011, 18:55

ja Magdzie muszę kozaki kupić bo Olka już ma no i czapki całej trójce :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2011, 19:17

witam was dziewczyny :ico_oczko: mąż mnie zmusił ,abym sobie z kimś pogadała bo tylko śpię albo wyje :ico_placzek: wiecie jakie słyszałam pocieszenie chyba najgorsze jakie może być że w razie śmierci dziecka nie będę musiała rodzić naturalnie tylko mnie uśpią i zrobią zabieg :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: boje się tej wizyty w piątek nie znam ludzi ,którzy przechodzili przez to samo czytałam tylko w internecie o dziewczynie której to wykryli a tydzień później że płód obumarł :ico_placzek: :ico_placzek: ogólnie tego w internecie też się czytać nie da bo nic pocieszającego tam nie piszą i tylko mnie dołują jeszcze bardziej :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 04-10-2011, 19:19 ]
Gabi, masz cudne zdjęcie w podpisie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

04 paź 2011, 19:43

Ika202, wspolczuje ci bardzo tego stresu ale prosze nie zamartwiaj sie na zapas i nie czytaj tego co w sieci pisza,kazdy przypadek jest inny.Ja jak urodzilam Zuzke i dowiedzialam sie,ze ma uszkodzona raczke tez szukalam w sieci co to jest i jak dzieci z czyms takim pozniej wygladaja,oczywscie trafilam na jakas stara strone i naczytalam sie koszmarnych rzeczy,wylam non stop a potem sie okazalo,ze to byl przypadki sprzed kilku lat,kiedy jeszcze tych dzieci nie operowano,dzis Zuzka po operacji,raczka jakos funkcjonuje i napewno nie jest ani krotsza,ani wykrecona jak na tych zdjeciach,ktore wtedy ogladalam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Zaufaj Bogu jesli jestes wierzaca i nosek w gore :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Sorki,ze sie wcialm na watek :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”