kwiatunio śliczne dziewczyny

Dokładnie hehehehe, dzisiaj mamy lenia i nadrabiamy na forum
no pewnie, a kto nie lubi, slodko to brzmiKurcze uwielbiam tak mówić że to dla naszej córci
no wlasnie tez widzialam, ze na allegro taniej, ale nie bedzie mial kto mi do Niemiec przywiesc wiec nie mam wyboru i musze zamowic tutajja za swój dałam 41 zł na allegro a w sklepie dokładnie taki sam dziś widziałam za 56 zł.
Wiesz co siedzę od godz 14 albo i wcześniej i nonono mnie boli bardzo oraz plecy.Ja właśnie tak mam że od wysiłku i pracy nie boli mnie nic a jak długo siedzę to źle się czuje dlatego chętnie troszku się poruszam a potem znów zasiądę hehe i będę wcinać.Oo właśnie bo oczy moje maja ochotę na kolejne jabłko a brzuch już mnie boli taki pełny, więc jak się poruszam to może szybciej się miejsce zrobi hehehehOdpusc sobie kochana dzis te prasowanie i mycie podlogi, porobisz jutro
A ile na PL wyniesie cię przewijak zakupiony tam ?no wlasnie tez widzialam, ze na allegro taniej, ale nie bedzie mial kto mi do Niemiec przywiesc wiec nie mam wyboru i musze zamowic tutajja za swój dałam 41 zł na allegro a w sklepie dokładnie taki sam dziś widziałam za 56 zł.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość