ja też miałam taką sytuację z Majką w ciaży idiota lekarz mnie nastraszył ze dziecko ma głowe za dużą o 4 tygodnie

a główka wyszła na drugim usg idealnie ksiażkowo

wszystko będzie dobrze

Pati85, pewnie, jedź, jedź. lepiej się dokładnie wszystkiego dowiedziec. mnie też dziwi, że "nic".
no wlasnie, u Ciebie to juz w ogole,ale pewnie pojade, niech sprawdza i przynajmniej bede pewna, pomierza dokladnie i bede wiedziala na czym stojetak jak u mnie skurcze sa a doopka a nie poród
mnie tak pogoniło jak mi wody odeszły to byłam trzy razy w toalecieI znow mnie pogonilojuz mnie pupa boli od tych czestych wizyt
juz sie nie martwie, uspokoila mnie, bo skoro to ma byc w granicach 36 cm to tylko jest o 1 cm wiecej jaka mial Erys, bo Erys urodzil sie z obwodem glowki 35 cmnie martw sie na zapas, bo trzeba zawszebadanie powtórzyc na innym sprzęcie i wtedy mozna zacząć gdybać
wszystko będzie dobrze
jasne zawszebezpieczniej sie człowiek czuje.pewnie pojade, niech sprawdza i przynajmniej bede pewna, pomierza dokladnie i bede wiedziala na czym stoje
heheh ja koło lutego będe robiła tatuaż ale nie wiem jeszcze co, cos sobie zaprojektujęwzór jeszcze nie wybrany konkretnie, ale wiem mniej wiecej co chce i mam upatrzony salon oni tam robia projekty w cenie tatuażu
hehe, a mialas wpadke z Majkamnie tak pogoniło jak mi wody odeszły to byłam trzy razy w toalecie
dlatego tym razem nie miałam lewatywyani "wpadki" przy porodzie tez nie było
nie, nie miałam na szczęściea mialas wpadke z Majka
heeh no ciągle czegoś nowego się uczymy i dowiadujemyo nie moge dobre kochana, jeszcze takiego okreslenia nie slyszalamnaładowałam do kotła wszystkiego po troszku![]()
No właśnie ja ostatnia i pewno sama zostanę. I dlatego też jakoś taki mi się wydaje że ja mam jeszcze hoo hoo czasu do porodu .dOPIERO SPOJRZAŁAM NA PIERWSZĄ STRONĘ, ŻE was tylko 4 zostało do rozpakowania:) szkieletorek ostatnia:)
Napiszę na pewno . Już mam przygotowane przepisy na ławie tylko przepisać muszę .A że ja wiecznie sobie zajęcie znajduje to jakoś tak mi leci. Ale dziś może mi się uda to zrobić.szkieletorek i jak z przepisami na ciasteczka, podeślesz mi???
Ja właśnie mam już jabłka utarte i zaraz będę wyrabiać ciasto. Będzie jabłkowiec z taką pianka.a ja chyba coś z jabłkami dziś zrobię jak czas pozwoli na to
Buuuu ja nie chcę takiej brzydkiej.Choć i tak pójdę z nią na spacer.A co ...wogóle patrzyłam wczoraj z M. na prognnoze pogody i od piatku u nas załamanie pogody. I temperatury po 6-8 stopnie w ciagu dnia
No na pewno ty masz urwanie głowy .A jak relacje z partnerem ?witam dziewuszki,niemam wogóle czasu na forum,sama z trójeczką to mam wesoło![]()
Ooo kolejny objaw. Ty to chyba szybciej pójdziesz niż masz termin.jak wrocilam z przedszkola to szybko do wc, przeczyscilo mnie, ze hoho
No baaaaa oczywiście że tak .szkieletorek, a Ty kochana pomylas te podlogi i poprasowalas czy juz nie???
No jasne że jedź.Jak masz taką możliwość sprawdzenia to ja bym tez wykorzystała,tym bardziej że masz skurcze lekkie ale są i blisko już terminu . A na pewno ty będziesz spokojniejsza jak cię porządnie zbadają.pewnie podjedziemy dzis a jak nie to jutro, bo na rano i sie upewnie.
No niech tylko spróbuje . Nie znam sie więc niech nie gada tylko wozi.JA bym pojechala, ale wlasnie tak sobie pomyslalam, ze pewnie moj P. znow powie, ze przesadzam i nie bedzie chcial jechac, obym sie pomylila, bo chyba go przez leb wtedy strzele
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość