Dzieki za mile slowa,jesli chodzi o brzuszek,z rana jest duzo mniejszy

Ja dzis od rana w biegu, najpierw Andrzejka do przedszkola,z przedszkola do ginekologa ( zalozyli mi karte ciazy

jagoda - sliczne coreczki

Boze... jak ja nienawidze takich zlosciwych komentarzy!Pamietam jak sie stresowalam w 2 ciazy,bo byla tu taka niemila polozna i za kazdym razem jak na wizyte przychodzilam,to komentowala,ze mam wielki brzuch,ze dziecko ledwo 5 cm ma,a ja mam brzuch jak bm nosila blizniaki albo wiecej,
wiem ... za 3 tyg wyswielii mi sie 5 okienko ale z naturu jetsem nieciepliwa...kingoza, jeszcze trochę i ty będziesz miała 5 okienkonie przejmuj się. każdą to czeka
- no mnie tez wkurzaly,wiadomo - kazdy jest inny,jeden gruby,inny chudy,jednej brzuch na boki idzie,innej centralnie do przodu a przede wszystkim nie mamy wplywu na to,jak wygladamyjak ja nienawidze takich zlosciwych komentarzy!
- oj tak,to niesamowita chwila,taka magiczna...takie wzruszajace![]()
- super wiesciwszystko jest w porzadku
- wiem cos o tym,ja sie tego CC bojea teraz juz mnie strach bierze![]()
ja też niecierpliwa bardzo a dotego nie stworzona by w ciąży chodzićwiem ... za 3 tyg wyswielii mi sie 5 okienko ale z naturu jetsem nieciepliwa...
w ogole ogladalam wlasnie filmiki na youtubie z nardzin roznych dzieci i normalnie az mi sie lza zakrecila w oku, takie wzruszajace
my tez chcemy zobaczyćno i sliczne zdejcie dostalam
ja wczoraj tak sie czułam że zaraz pękne zjadłam u rodziców 4 miseczki zupy buraczkowejJa wlasnie po obiadku jestem,zrobilam dzis paleczki z kurczaka w miodzie i wyszly super,do tego ziemniaki i surowka z kapusty i jestem taka pelna,ze zaraz pekne
ale ty pracowita jesteśWsadzilam te nieszczesne drzewka a teraz bede robic sok z aronii a jutro te buraczki,bo juz sie ugotowaly
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość