A jeśli chodzi o zegarki... to ja wciąż nie moge się zdecydować czy wolę te na bransolecie czy na skórzanym pasku. Dlatego nie nosze żadnego, choć najlepiej oczywiście byłoby mieć dwa :D
Ja dopasowuję biżuterię i dodatki do stroju - do skromniejszego - coś bardziej czadowego i na odwrót.Jakie preferujecie? tradycyjne, nowoczesne, bizuteryjne czy razej cos sromnego? Ktos cos moze polecic?
Właśnie taki sobie sprawiłam ostatnio SLAP Watch. Pełna paleta wyboru kolorów a do tego silikonowy i wymienny pasek. Zegarek robi naprawdę wrażenie i świetne wykonaniea mi sie podobaja ostatnio zegarki kolorowe. Dosyć modne są zegarki typu Ice Watch i postanowiłam sobie kupić. Mają wymienne paski o rózńych kolorach, więc można zakładać każdego dnia inny kolor :) Sam zegarek jest bardzo ładny i nie drogi . Taki sam jak mój miał David Guetta na jednym z teledysków, więc kolorowe nie znaczą - tylko dla dzieci. Pomimo tego, że maja plastikowe branzolety to są bardzo mocne i wytrzymałe. Polecam wszystkim .
Link usunięty przez obsługę forum
Wróć do „Moda, makijaż i fryzury”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość