wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2011, 08:43

witam!!!

ja wstalam o 6.30 i wybralam sie na badania zaplacilam 180zl i jestem :ico_zly:
dzis chyba siedzimy caly dzien w domu bo pada co troche :ico_zly:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2011, 08:49

julchik22, podobno każdy ma gdzieś swojego sobowtóra :ico_oczko: :ico_oczko:
wybralam sie na badania zaplacilam 180zl i jestem
to co ty za badania robiłaś :ico_szoking:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2011, 08:57

gozdzik, morfologia mocz glukoza grupa krwi(nie wiem czemu kazal mi robi jak mam po zuzi) hiv i jakies hormonalne tak jak to na poczatku ciazy

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2011, 08:58

to ty prywatnie chodzisz do ginka
przekichane tyle kasy na badania które tak naprawdę należą Ci sie w ciąży za darmo

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2011, 09:05

gozdzik, no wlasnie zapisalam sie do przychodni prywatniej salve gdzie maja podpisana umowe z nfz i u gina bylam panstwowo a on nie napisal na skierowaniu ze badania na kase chorych a jak chcialm isc do niego zeby dopisal to w rejestracji powiedziala ze on juz tu nie pracuje a i do innego lekarza czeka sie ponad 2 tyg

NICOLA_1985

07 paź 2011, 09:14

hej
witam z :ico_kawa: :-)
pogoda brzydka ale mi humorek dopisuje :ico_oczko:

gozdzik bajzel co rano hehe skąd ja to znam :ico_oczko: :-D

julcia nawet bym nie zdążyła pojechać do tego lekarza bo juz dzisiaj nic mnie nie boli i wygląda na to że mi przeszło, ja bardzo rzadko choruję , ostatnio byłam chora jakieś 5 lat temu :ico_oczko: a jak coś czuję ze mnie łapie to sama się leczę jeden dwa dni i jestem zdrowa , a nigdy mi się nie zdarzyło zarazić dzieci :ico_oczko:

tibby super komplecik :ico_brawa_01: :-D ja wczoraj przejrzałam szafe dzieci i karolinie musze kupic tylko kurtke i buty a krystianowi tylko kurtkę bo kombinezony znalazłam aż dwa.. to nic ze sa na szelkach - trudno... są mega ciepłe porobie foty jak bede mieła chwilkę obywda sa po karolinie ale ja brałam pod uwagę to ze chce miec drugie dziecko i ze moze nie urodzic sie dreuga dziewczynka więc na szczescie nie są różowe, jeden jest brązowy a drugi czerwony więc git :ico_oczko: :-D

wisnia ale zabuliłaś... eh.. a czemu nie chodzisz do lekarza na nfz? :ico_noniewiem: ja chodziłam na nfz przy obojgu dzieci i byłam zadowolona z opieki

co do duphastonu to ja brałam przy krystianie bo o mało co nie poroniłam i tylko dzieki niemu udało mi sie przetrwac pierwszy trymestr jak tylko dostałam leki to krwawienie ustało :ico_sorki: dziecko zupełnie zdrowe a organizm chciał sie go pozbyc... morał z tego jest taki ze nie tylko chore płody sa usuwane samoistnie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

no nieźle :ico_olaboga:
powiem Ci ze ja w ciąży z Jula też chodziłam prywatnie ale czy to była lepsza opieka :ico_noniewiem:
tak naprawdę każdy lekarz jest dobry jak sie nic nie dzieje
z Bartoszkiem chodziłam na kase chorych i byłam zadowolona do póki sie problemy nie ujawniły :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
ale juz przy drugim nie miałam ochoty tyle bulic za wizyte i badania
bo to sie mijało z celem wolałam cos dzidzi kupić
Ostatnio zmieniony 07 paź 2011, 09:16 przez gozdzik, łącznie zmieniany 1 raz.

NICOLA_1985

gozdzik super fotki, ale te twoje dzieci sa prześliczne :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2011, 09:18

:-) Dziękuje
U mnie oba dzieciaczki zdrowa a krwawień miałam masę
do tego szyjki prawie brak i rozwarcie ale sie udało :-D

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2011, 09:38

NICOLA_1985, chodze panstwowo ale do prywatnej kliniki gdzie maja podpisana umowe z nfz tylko jak pisalam ten palant zapomnial zapisac na skierowaniu ze badania darmowe.

a z zuzka chodzilam prywatnie i moja doktorowa akurat miala dyzur w szpitalu i stanela przy drzwiach oparla sie i patrzyla nawet slowa nie powiedziala a jak mnie zszywala to powiedziala zebym sie nie darla bo dostalam znieczulenia

Wróć do „Przedszkolaczki”