Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

07 paź 2011, 11:57

dzisiaj Ika ma wizyte u lekarza
niewiecie co u niej
czy sie odezwie ?
martwie sie o nia i malutka

Mad nosisz juz ten plaszczyk ?

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2011, 12:03

hej
R. poszedł do pracy Igi bawi się z 7 letnią ciocią :ico_haha_01:
z rana przykleliliśmy szablon na ścianę w naszej sypialni pomalowaliśmy go i narazie luzik :ico_sorki:
co do kosmetyków to ja raczej napewno kupię pły nivea taki z pompką bo mi sie przy Igim świetnie sprawdził
do pupki linomag bądź linoderm zielony :ico_sorki: jak dla mnie był super zwłaszcza że Igi uczulony na cynk w sudocremie był i po nim pupa wyglądała strasznie takze teraz nawet nie zamierzam go kupować
pampersy kupimy dada odrazu 2 :ico_noniewiem: choć w naszej biedronce widziałam i 1 pakonwanie chyba po 30-pare sztuk a cena coś ok 12zł jak bedę po niedzieli to sobie wezmę :ico_sorki:
hmm... do noska rzecz jasna aspirator mamy jeszcze Igorkowy tylko teraż uzywają go nasi znajomi tzn na dniach mam go odzyskać
a chusteczki to chyba Nivea przy Igim sprawdziły mi sie super i były to moje ulubione chusteczki obecnie uzywamy takich z rossmana ktore wc można spłukać
Beatka78, mi sie podoba ten serduszkowy świetny jest szkoda ze ja nie mam możliwości urządzenia pokoiku Amelce no...ale może w przyszłości się uda
A ja jeszcze nie kupiłam nic,ani kosmetyków ani pieluch no normalnie nic,ale chyba jeszcze mam czas co, jak myślicie
ja też jeszcze nie mam nic poza ubrankami ...liste co prawda zrobiłam ale jakoś nie śpieszy mi sie z kupowaniem bo nawet nie wiem gdzie ja to ułożę :ico_noniewiem:
Generalnie ja bym chciała juz w listopadzie wszystko miec, bo w grudniu to juz inne rzeczy beda na głowie i inne wydatki
ja podobnie a po świętach dopiero planuję rozłożyć łóżeczko i spakować torbę do szpitala :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 paź 2011, 12:05

no ja zamierzam na początek pampersy 1 kupić chyba że uda się w biedronce trafić na dadę 1 ale niestety one bardzo rzadko się pojawiają bo później już od 2 to dadę bedę kupować i chusteczki też dady bo są świetne

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

07 paź 2011, 12:05

Beatka78, śliczne te dywaniki :ico_brawa_01: mnie się z kolei ten pierwszy bardziej podoba :-)
Co do pieluch to na początek napewno pampersy a potem mam zamias przerzucić się na te biedronkowe :-) Huggisy kupiłam na próbę u Emilki i raz że ją odparzały a dwa notorycznie mi je przesikiwała :ico_noniewiem:

Pogoda dzisiaj taka paskudna jest że chyba podjedziemy do hurtowni dziecięcej i kupię kilka drobiazgów :-)
Co do zakupów to ja bym chciała do końca listopada kupić większość rzeczy, bo w grudniu wole się na prezentach skupić a w styczniu dokupiłabym tylko kosmetyki i pampersy :-)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 paź 2011, 12:12

o właśnie przeczytałam na moim suwaczku że moja macica stała się salą gimnastyczną dla młodego i to się idealnie zgadza z moimi odczuciami ten łobuz mały po prostu harcuje na okrągło ja nie wiem kiedy on śpi :-D :-D

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2011, 12:13

a ja jeszcze mieszczę się w swoją wiosenno- jesienną kurtkę w której chodziłam przed :ico_ciezarowka: Obrazek
jak w środę jechaliśmy z Igim do lekarki tak z ciekawości ją założyłam i w szoku byłam ze udało mi się ja zapiąć :-D

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2011, 12:21

Ale na zimne dni to juz nic nie mam absolutnie :ico_placzek: W kurtke ani płaszczyk z zeszłej zimy nie ma szans wejsc. A w listopadzie ponoc maja juz sniegi byc.
ja mam płaszczyk taki ze można w nim guziki troszke przesunąć i powinien być ok :ico_sorki: a jak już on będzie za ciasny to pożyczę od młodszej siorki płaszczyk bo ona ogólnie 2 rozmiary ode mnie większa a wzrost podobny :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 paź 2011, 12:22

ja płaszcz na zimę kupiłam na ciuchach za 6 zł płaszczyk na teraz taki cienki przyniosła mi teściowa i mieszczę się spokojnie więc też nie ma problemu ale butów to nie mam i nie mam pomysłu jakie sobie kupić :ico_noniewiem:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2011, 12:27

butów to nie mam i nie mam pomysłu jakie sobie kupić
ja mam z ub roku i adidasy i półbuty i jakoś w nich się przetoczę tą zimę bo kozaków z ub roku to raczje nie bd dała rady zapiąć na łydce bo brzuch mi będzie przeszkadzał :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 paź 2011, 12:27

To fajnie, bo szkoda wydawać kase na cos, co tak krótko posłuży.
Taki typowo ciazowy płaszczyk 200-300 zł.
no właśnie mi też szkoda wydawać tyle kasy wiadomo że później można sprzedać ale zawsze to przyjemniej jak się nie wyda za wiele a później i tak sprzeda :-D
a mi właśnie doszły spodnie takie eleganckie ciążowe :ico_brawa_01: będe miała na niedzielę :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”