dzisiaj Ika ma wizyte u lekarza
niewiecie co u niej
czy sie odezwie ?
martwie sie o nia i malutka
Mad nosisz juz ten plaszczyk ?
ja też jeszcze nie mam nic poza ubrankami ...liste co prawda zrobiłam ale jakoś nie śpieszy mi sie z kupowaniem bo nawet nie wiem gdzie ja to ułożęA ja jeszcze nie kupiłam nic,ani kosmetyków ani pieluch no normalnie nic,ale chyba jeszcze mam czas co, jak myślicie
ja podobnie a po świętach dopiero planuję rozłożyć łóżeczko i spakować torbę do szpitalaGeneralnie ja bym chciała juz w listopadzie wszystko miec, bo w grudniu to juz inne rzeczy beda na głowie i inne wydatki
ja mam płaszczyk taki ze można w nim guziki troszke przesunąć i powinien być ok a jak już on będzie za ciasny to pożyczę od młodszej siorki płaszczyk bo ona ogólnie 2 rozmiary ode mnie większa a wzrost podobnyAle na zimne dni to juz nic nie mam absolutnie W kurtke ani płaszczyk z zeszłej zimy nie ma szans wejsc. A w listopadzie ponoc maja juz sniegi byc.
no właśnie mi też szkoda wydawać tyle kasy wiadomo że później można sprzedać ale zawsze to przyjemniej jak się nie wyda za wiele a później i tak sprzedaTo fajnie, bo szkoda wydawać kase na cos, co tak krótko posłuży.
Taki typowo ciazowy płaszczyk 200-300 zł.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość