Martalka, wiesz, ja właśnie chciałam kupić jakieś buciki na późna jesień/wczesna wiosna i na mrozy takie śniegowce jak pokazywałam, ale niestety nic takiego nie ma. Są albo zwykłe trzewiki, albko już zimowe ocieplane, ale w sumie już te ocieplane będą ok bo się zrobiło strasznie zimno. Tzn jak dziecko chodzi w trzewikach z ciepłą skarpetką to jest ok, ale mi Dawiś wczoraj na spacerku zasnął i nie miałam ze sobą kocyka żeby go przykryć, a jak człowiek śpi, to wiadomo - jest zimniej i on też nóżki po tym spacerku miał lodowate
No i kupiliśmy dzisiaj buciki :) przemierzyliśmy 2 galerie bo sklep ecco jest w jednej, a Bartek w drugiej. No i stanęło na Bartkach. Tzn ecco też mi się bardzo podobały,ale niestety bardzo ciężko się zakładały - prawie siłą wpychaliśmy w nie nóżkę bo Dawid ma wysokie podbicie, a dziś był w cieniutkiej skarpetce, więc nie było sensu. A Bartek w tym roku ma bardzo fajne buciki (nawet z wyglądu bardzo podobne do ecco

) z sympatexem (coś jak Goratex) więc nózka nie powinna się pocić, a wilgoć nie przedostaje się do środka (dają na to 2 lata gwarancji) i ze specjalną wkładką zatrzymującą ciepło, a także ocieplenie z naturalnego kożuszka

Aha, no i podobało mi się jeszcze to że są bardzo lekkie (też jakiś nowy system) no i tańsze bo kosztowały 169 zł, a ecco 289 zł. No więc z tej okazji kupiliśmy jeszcze cudne rękawiczki w H&M z systemem Thinsulate - w nich rączki mojego zmarzlucha na pewno będą ciepłe
Martalka, a swoją drogą zazdroszcze Wam tych cieplutkich dni - korzystajcie na maxa

Ja już chcę zeby znowu było lato, albo chociaż wiosna
goździk, a mogłabyś mi podesłać na pw linka na te skarpetki? Drogie są, ale jeśli zakładać tylko na spacerki to nawet codziennie można je wyprać i wysuszyc na kaloryferku
wiśnia, czekamy na foteczki Zuzi