Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 paź 2011, 18:10

Ja nigdy z truskawkowym kisielem nie robiłam, ale mysle, że można, czemu nie
a no właśnie miałam napisać że my wczoraj zrobiłyśmy z kisielem truskawkowym bo się okazało że tylko taki w domu był i ciacho wyszło pyyyyszne na dziś ani okruszka nie zostało

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2011, 18:23

To jutro ciasto upiekę, bo dzisiaj czekałam na Waszą odpowiedź w sprawie truskawkowego kisielu, a coś zwlekałyście :-D

Gabi, super :-) wreszcie zadowolona będziesz. Też w Pepco dziś byłam, słodkie czapki zimowe były ale tych całkiem najmniejszych nie było, wszystkie poszły :(

Mnie znów zgaga męczy :ico_noniewiem: ale Rennie powinno pomóc.

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2011, 18:25

Mad., świetna komoda ja miałam podobną i naprawdę jest pojemna teraz oddałam ją mamie bo mi kolorystycznie do mebli nie pasuje
Kładę się trochę, bo brzuch mi stwardniał i boli
leż leż jak najwięcej :ico_sorki: lepiej dmuchać na zimne :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2011, 18:54

Witam dziewczyny i znowu chora jestem już mam dosyć tej pogody :ico_sorki: :ico_sorki:
córcia Izabeli jest cudna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: słodki pultasek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mad komoda rewelacyjna droga była?? Ja tez muszę kupić bo moja jedna się sypie i koniecznie ją musimy wymienić ,ale teraz to mi się nie spieszy ,moja ciocia wyśniła mi wszystko odnośnie mojego dziecka i przygotowała delikatną wyprawkę ,dostałam od niej kosmetyki dla maluszka i kupiła mi tez fajne tuniki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

09 paź 2011, 18:59

kaja widze ze ty sie niezle udzielasz :ico_brawa_01:

Gabi ja tez strasznie duzo sprzedaje na ebayu i kupuje
juz od paru lat
i tylko spotykam niwyplacalnych ludzi jesli cos drozszego sprzedaje
na ebayu sie placi paypalem
i ja zawsze zaraz po aukcji place
bo te przelewy na allegro to troche dluzej trwaja

dobry pomysl z tym praniem teraz
tylko ja jeszcze nie mam komody
bo remont w pokoiku w toku
wiec gdzie ja je bede trzymac poprane ubranka :ico_olaboga:
moze u siebie w szafie cos znajde :ico_noniewiem:
kawalek poleczki dla niuni :-)
Ostatnio zmieniony 09 paź 2011, 19:00 przez Beatka78, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2011, 18:59

powiem wam że wczoraj w nocy moje maleństwo mnie kopnęło aż mój mąż był w szoku bo własnie mi brzuch molestował :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wiem ze moje maleństwo ma bardzo nisko pupkę i kopniaka czułam tam gdzie mam blizny po cięciu czyli bardzo nisko :ico_noniewiem: czy wasze maluchy tez tak nisko urzędują ?? :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

09 paź 2011, 19:02

Ika to super ze malenka juz zaczela kopac :ico_brawa_01:

ja tez najwiecej czuje kopniaczki
nad spojeniem lonowym
i kolo pepka
wiec albo jest glowka w dol albo nozkami w dol

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 paź 2011, 19:12

moje maleństwo to jest wszędzie i kopniaki i kuksańce czuję totalnie w kazdym miejscu a najbardziej lubi skakać mi po pęcherzu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2011, 19:12

Beatka78, aż sama z zachwytu wyjść nie mogłam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:bo najgorsze było to że maleństwo dosyć szybko zaczęło mnie kopać a później spokój i w końcu się obudziło :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mam nadzieje że dzisiaj tez mamusie kopnie i już się doczekać nie mogę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no w piątek moje małe serduszko miało pupkę na dole :ico_oczko: moja córa miała cały czas takie ułożenie :ico_oczko: więc w sumie to z nią sie ciesze że nie rodziłam naturalnie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

09 paź 2011, 19:53

Ika202, jak Borys zaczął mnie kopać to właśnie pierwsze kopniaczki czułam bardzo nisko. Śmiałam się że jeszcze troszkę to jegu nóżki wyjdą na zewnątrz :ico_oczko: teraz kuksańce dostaje po prawej i po lewej stronie więc myślę że młody powoli kieruje się główką w dół :-)
Mad śliczna komoda :ico_brawa_01:
Kaja oj Borys upodobał sobie pęcherz i żebra :-)
Gabi fajnie że udało Ci się upolowac płaszczyk :ico_brawa_01:

A my wkońcu dotarliśmy na basen :-D fajnie było sobie popływać chociaż Borys tak samo jak Emiśka. Ledwie zrobiłam kilka długości to tostałam tak potwornej zgagi że ledwo rennie pomogło :ico_noniewiem: no ale posiedziałam sobie jeszcze w jacuzi i mi przeszło :-)
Jutro jadę do pracy i przy okazji chce na ciuchy podjechać bo dostałam smsa że jutro zimowa dostawa jest :-) chce sobie ze dwa sweterki kupić a i może Emiśce kombinezon kupie. Młody w sumie wszystko ma więc pewnie tylko pobierznie przez niemowlęce wieszaki przelecę :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”