Szkieletorek serdeczne gratulacje kochana
Izabela super, że już w domku jesteście buziaczki dla Was
Mi 2 dni temu po długiej przerwie udało się namówić mojego, ale przekonało go tylko to, że powiedziałam, iż lekarz zalecił na rozkręcenie akcji.jula81 napisał/a:
seksik zaliczyła .
ja na to to nie mam co liczyc, niestety, a spacerek tez nie podzialal na mnie, a myslalam, ze po takim wysilku cos sie ruszy a tu doopa, nic a nic mnie w nocy nie bolalo
malusio oczyszczania. wkładeczki nosze i top w sumie czesto sa czysciutkie. chęci tez juz mam ale wole poczekac 6 tyg.Choć nie powiem bo mnie też już się chce Ale jeszcze się oczyszczam
A u Ciebie jak???
moj nieugiety, spytalam czy sie brzydzi, to nie powiedzial wprost, alebylo widac, ze tak wiec nie bede zmuszac, do konca pazdziernika na pewno urodzeMi 2 dni temu po długiej przerwie udało się namówić mojego,
kochana a to Ty juz wiesz, ze jak nie urodzisz do czwartku to beda Ci wywolywac tak??? No to i Ty mnie wyprzedzisz wiec zostaje sama i jeszcze do tego nie wiadomo kiedy sie rozpakujeszpital mnie czeka za 3 dni
kochana nie martw sie za wczasu, jutro wizyta wiec wszystko sie wyjasni, oby bylo wszystko ok, trzymam kciukiDorian serio żółty znów, ryczec mi sie chce, dobrze ze jutro mamy spotkanie w szpitalu i wyniki testów.
Na ostatniej wizycie mi powiedziała, że jak z małym będzie dobrze to nie będą wywoływać tylko będą czekać, aż poród sam się zacznie.jula81 napisał/a:
szpital mnie czeka za 3 dni
kochana a to Ty juz wiesz, ze jak nie urodzisz do czwartku to beda Ci wywolywac tak??? No to i Ty mnie wyprzedzisz wiec zostaje sama i jeszcze do tego nie wiadomo kiedy sie rozpakuje
ja też dziś dzwoniłam do dentysty, mam wizyte 25 paździenika na plomby 3 na raz mi zrobi zeby czas zaoszczedzica my tez juz po spacerku, plac zabaw zaliczony i dentyste odwiedziłam, wziełam formę do rejestracji dla Elizki, jutro wszystko pozanosze i poumawiam spotkania i dla siebie i dla małej, mi może zrobi prześwietlenie zęba i zobaczymy co powie, oby była możliwość kanałowego a nie wyrywanie, obecnie nie boli ale bywają chwile że pobolewa i denerwuje
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], maximllCeap i 1 gość