inia, dzieki za linka, sliczne te ubranko
:ico_brawa_01: , szkoda, ze juz nie ma na 62
JA troche sie zdrzemnelam, caly dzien pada u nas, typowa jesienna pogoda dzis, a jest jeden plus, dzieciaki nie wychodza na podworko w przedszkolu wiec nie wraca ubrudzony do domu
a mama sie cieszy
Babcia przyjechała po Wiki, jakoś nie chciałam jej puścić
wcale Ci sie nie dziwie, bo ja tez bym miala watpliwosci i nie wiem czy bym dala malego na noc
bym spokojnie czekała bo nic mnie nie boli i czuję się Ok.
zobacz szkieletorek tez czula sie zawsze dobrze, nic ja nie bolalo az tu nagle wczoraj ja wzielo, nie mow hop siup, bo zobaczysz,ja Ci mowie, ze Ty urodzisz przede mna
Chyba poprasuje troche, pranie przynioslam z balkonu, bylo juz prawie suche i zapomnialam zabrac na noc i wilgocia naszlo,ale postawilam przy grzejniku i mozna juz prasowac a duzo nie ma wiec pewnie dzis sie tym zajme.
Tak mnie dzis krzyz napiernicza, ze hoho, nie moge wstac tak boli,mam nadzieje, ze po porodzie bedzie lepiej, oby tylko nie gorzej
Brzuch mnie dzis tez boli nawet mocno, ale ja juz sie tym nie przejmuje, bo zawsze tak bylo i nic
[ Dodano: 10-10-2011, 19:57 ]
Najswiezsze wiadomosci od szkieletorek godz. 18:47
Hej, niedawno wzielam prysznic po porodzie, czuje sie troszke slaba ale procz tego bardzo dobrze. Mala ssala troszke piers ale spioch z niej i zaraz zasypia.
Jesli wszystko jest dobrze to po trzech dniach wypuszczaja do domu. Nie pytalam jeszcze kiedy wyjdziemy, ale maja przepelnienie wiec mam nadzieje, ze nie beda nas trzymac dlugo.
A ja kochane lece prasowac,mam tylko kilka rzeczy wiec w 30 minut powinnam sie wyrobic przy moich serialach
maly juz spi wiec mamy cisze w domu
Zycze milej nocki , Dobranoc
[ Dodano: 10-10-2011, 20:47 ]
Pisalam do szkieletorek jak minal porod, jak bylo czy ciezko i napisala tak:
Czy bylo ciezko? Jak cholera,plakalam i blagalam by mi ktos ulzyl. Ale jak mala wyszla to caly bol minal i szybko zapomnialam jak bylo.