wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2011, 10:21

hej!!!
moj maz odebral mi wyniki badan i toksoplazoma wyszla mi igM ujemny a igG dodatki i to duzo poza norme bo norma jest od 1 do 3 a ja mam 231 i teraz sama nie wiem czy mam ta toksoplazmowe czy nie

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2011, 10:27

Cześć dziewczyny :-)
Brzuszki przeróżne miałyście. Gabi i Ika takie maleństwa na końcóweczce :-) To mój chyba już teraz jest większy. Fajnie Wam, bo szybko kg zgubicie.
wisnia, duży brzusio miałaś, ale tak jak któraś napisała - zgrabny :-)

Ja dzisiaj się zważyłam i od ostatniego ważenia - gdzieś tydzień temu +0,5kg kolejne. A jem normalnie. Nasza kruszyna przybiera na wadze :-)

Aga26, lepiej nie ryzykuj. Ja wczoraj tak miałam. Myłam naczynia i nagle wszystko zaczęło mi pulsować, a nogi się uginać. Musiałam usiąść i odpocząć... :ico_noniewiem:

Beatka78, ładny płaszczyk, oby był praktyczny. ja to musiałabym najpierw przymierzyć, a potem kupić. Te pikowania mi się podobają, ale z powodu mojego dużego biustu takich nie mogę nosić, bo optycznie stają się jeszcze większe. :ico_haha_01:

Ciekawe co u naszej eSKi, bardzo dawno jej nie było !? :ico_ciezarowka:

Beatka78, no to studnióweczka... :ico_brawa_01: :ico_sorki:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2011, 11:06

hej
wczoraj sie nie odzywałam bo późno wróciliśmy od lekarza
no ale odebrałam nasza karuzelkę i kupiłam malutkiej kocyk o taki
Obrazek
wisnia3006, nom spory brzuszek miałaś :D ja poprzednio przytyłam 25 kg :ico_wstydzioch: zaraz poszukam fotki swojego :ico_ciezarowka:
ja idac do porodu mialam w obwodzie 148cm
ja jak się nie mylę to w dniu poorodu po pepku miałam 110 cm wiec chyab nie było tak źle :ico_oczko:

a więc moje drogie taki brzuszek miałam na 2 dni przed porodem
Obrazek
a tak mniej więcej "rosłam" miesiąc po miesiącu poprzednio :ico_ciezarowka:
Obrazek

hmm... trzeba i po tej ciąży zrobić takie zestawieni :ico_oczko:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2011, 11:12

margolcia, super te fotki z podsumowaniem ! :-) Ja też zbieram sobie takie na mojej picasie by pamiątka była :-)

jak sobie pomyślę, że na święta i Nowy Rok mam mieć taki duży brzuś :ico_olaboga: W co ja się zmieszczę :-D

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2011, 11:15

Ale fajne takie podsumowanie, widać jak brzuszek rósł. Bardzo fajnie wyglądałaś :ico_brawa_01:
Kocyk śliczny
dziękuję :* wywołałam to podsumowanie i Igi ma je w swoim albumie razem z fotkami z usg i gratulacjami od dyrekcji szpitala :-D

a kocyk kupiłam w auchan za całe 22.99 :ico_oczko:
ak sobie pomyślę, że na święta i Nowy Rok mam mieć taki duży brzuś :ico_olaboga: W co ja się zmieszczę
ja coś tam mam a jak bedzie przy ciasne to kupię :ico_sorki:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2011, 11:18

Ja sobie kupiłam w C&A sweterek ostatnio. W sam raz do legginsów i kozaczków :-) Wprawdzie nie ciążowy ale fajnie się układa. Coś 30zł mnie wyniósł :) Muszę jeszcze sobie takie powynajdywać i legginsy ocieplane sprawić skoro mrozy tuż tuż. Ach te wydatki ;-)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 paź 2011, 11:28

Margolcia super to podsumowanie brzuszkowe i fajniusi brzusio miałaś :ico_brawa_01: a kocyk śliczny

Gabi, ja też własnie w pepco oglądałam te kocyki i chyba się skuszę na jakiś bo takie milusie są i niedrogie :ico_haha_02:

idę torta piec bo siora ma dziś urodziny więc jej niespodziankę zrobię :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2011, 11:53

margolcia oj pamietam ten brzuszek :ico_brawa_01:

teraz powoli zapominam o moim :ico_oczko:

jak samopoczucie brzuchatki?

wiecie co tak ostatnio przeglądałam wątek odliczania i za Pati naszą (i Julą która nie odlicza) jest mega przepaść :ico_olaboga: dopiero hen gdzies tam daleko za nami Gabi :ico_noniewiem: listopad pusty :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 paź 2011, 12:03

obiecany mój wielki brzuszek ,tylko przepraszam za jakość innego się nie udało zrobić bo padły baterie w aparacie, pewnie jakieś "krasnoludki" za długo fotki oglądały .
Jak mi się uda inne zrobić to wstawię bo na tym nie widać jaki mam brzuch krzywy mała ciągle po prawej stronie siedzi :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 paź 2011, 12:06

Jadzia, to tak jak mój młody tez upodobał sobie prawą stronę i cały czas tam siedzi i przez to mój brzuchol też krzywy jest :-D :-D

a w ogóle to śliczny masz brzuszek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”