ooo, to pewnie pospacerowaliscie, co?U mnie słońce i bez wiatru
slyszalyscie o czyms takim jak wibrotrening? znacie jakies opinie?
u nas też mała z każdym zostaniePisałyście, że Wasze maluchy nie chętnie zostają z innymi osobami- u nas nie ma problemu, z każdym chętnie zostaje i nie płacze, każdy może go wziąć na ręce-nawet kelnerka w restauracji go nosiła.
też myślę że to za wcześniePatrycja powiem Ci, że jestem w szoku, że dajesz małemu frytki i sos to chyba jeszcze za wcześnie jednak na takie przysmaki
nie słyszałamslyszalyscie o czyms takim jak wibrotrening? znacie jakies opinie?
ja muszę z królikiem spróbować tylko czekam aż mąż jakieś mi sprzątnie z klatkia teraz robiłam z indykiem i na razie wszystko wciana i bardzo mu smakuje.
ja też nie potępiam tylko się dziwie,że tak wcześnie dawać takie "dorosłe" jedzenieNo a z tym jedzonkiem to ja cie nie potepiam
taki wózek tylko różowy:Lalka funkcyjna Baby Annabell to interaktywna przyjaciółka już najmłodszych dziewczynek.
Lalka zachowuje się jak prawdziwe niemowlę, reaguje na dotyk i dźwięk, śmieje się i gaworzy.
Annabell płacze prawdziwymi łzami!
Gdy podamy lali butelkę lub smoczek - zaczyna ssać, poruszając buzią, a po skończonym posiłku odbija jej się.
Z pełnym brzuszkiem lala zaczyna ziewać i zasypia, a obudzi ją Mała mamusia, biorąc Annabell w ramiona.
Annabell potrafi być niezadowolona - wtedy należy zaproponować jej smoczek, buteleczkę lub..
Ulubioną przytulanką lali jest owieczka- pozytywka, gdy ją dostanie zaczyna się śmiać.
W zestawie: maskotka owieczka, smoczek, butelka
u mnie 7 i wiejeale u nas zimno, brr, mamy 4 stopnie
Oby szybko przeszło, zdrówka zyczę , to macie 2 lekarki w przychodni?Byliśmy u lekarza, pai doktor mówi, że nie jest źle, gardło już ok i mamy do 10 dni przeciągnąć leki, jak nic się nie zmieni, to znowu przyjść.
To na pewno nie jabłuszko, bo je dostała tylko raz (parę łyżeczek), jak własnie kupy długo nie robiła, a tak jedziemy na marchewce na razie, od wczoraj nie podaję, za are dni spróbujemy znówNOWA spróbuj może z marchewką jak jabłuszko spowodowało ból brzucha
ja wcześniej nie słyszałam i nie znam nikogo kto by ma tym ćwiczył, ale teraz sobie poczytałam, a zamierzasz sobie takie coś sprawić?slyszalyscie o czyms takim jak wibrotrening? znacie jakies opinie?
fajna , super, że Hani sie podoba, przynajmniej ma zajęcie, moja Pola średnio za lalkami była i jest. Teraz na topie puzzle koniecznie z ksieżniczkamipokażę wam tą lalkę i wózek do niej
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość