Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2011, 09:26

He znalazłam sweterek w te kulki w kolorystyce jak ma Beatka za 6zł :ico_haha_01: Chyba tamten biały więc sobie odpuszczę... Zobaczymy jak licytacja podskoczy :ico_haha_01:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 paź 2011, 09:27

Dzieki dziewczyny, na szczescie mam mala goraczke i mam nadzieje ze sie nie podniesie. Wypilam wlasnie herbate z miodem,cytryna i sokiem malinowym i siedze sobie pod kolderka :-) oby szybko przeszlo. Tylko Kaja mi tez zaczela kichac jak szalona ehhh

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2011, 09:36

eSKa, dziewczyny ci dobrze mówią ja się bardziej zmordowałam z 1 dzieckiem niż z 3 ,najgorsze będą początki ,ale szybko minie i będą same plusiki :ico_oczko:
no i to prawda mój mąż jest kierowcą i rzadko w domu bywa ,ale ja zawsze byłam samodzielna i traktuje to jak plus ,przynajmniej nikt mi się nie wtrąca :ico_oczko: a teraz jak jest powypadkowy i non stop w domu to oszaleć można :ico_noniewiem:
Będzie super zobaczysz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a my mamy w sobotę po komodę dla maleństwa jechać trzymajcie kciuki ,bo z tym moim kaleką to teraz tylko utrapienie :ico_olaboga:

[ Dodano: 13-10-2011, 09:40 ]
Kaja, czemu kichasz na naszą agee22 :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_haha_01:
Mad., super ładne są te sweterki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A ja mam dobry humorek własnie zjadłam sobie paczka z jabłkiem ,mam jeszcze z toffii :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2011, 09:41

Ika202, my obie dobe wiemy jak to jest z chłopiną kierowcą. Czasem tej samotności mam już serdecznie dosyć. A z małym dzieckiem i psem chyba oszaleję. Wciąż nie umiem wyobrazić sobie jak mam wyprowadzić psa.. co wtedy z dzieckiem. Wózek, dziecko, pies i ja? i 3 piętro... masakra :ico_olaboga:

Pokaż po jaką komodę będziecie jechać :-)

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2011, 09:48

Wózek, dziecko, pies i ja? i 3 piętro... masakra
to faktycznie masakra ,ja tez mam psa tylko ze ja mieszkam w domku i jak szłam z margo to na szybkie siusiu i do domu ,zresztą jak miko się urodził to margo nie chciała w ogóle wyjśc tylko leżała koło łóżeczka i go pilnowała :ico_oczko:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2011, 09:52

Ika202, powyższa sprawa chyba najbardziej mnie martwi :( Jeszcze gdyby winda była... a nie ma.

eSKa
4000 - letni staruszek

13 paź 2011, 09:54

ja zawsze byłam samodzielna i traktuje to jak plus ,przynajmniej nikt mi się nie wtrąca :ico_oczko:
hihi ja jak mój zaczął szkolenia to nie mogłam się przyzwyczaić a teraz znowu go nie ma i widzę że mam większy porządek w domu :-D sprzątam po sobie i przynajmniej juz po nim nie musze :ico_oczko:
Ale na dłuższą metę ciężko by mi było tak żyć :ico_noniewiem:

Mad czyli twój chłopek też w trasy wyjeżdża :ico_olaboga: Głowa do góry z dzieciątkiem będzie ci weselej a pieska ile razy musisz wyprowadzać?? Hmm zawsze możesz z elektrycznej niani skorzystać (kup z dobrym zasięgiem) Głośniczek na baterie do ręki i z psem przed klatke jakoś wyjdziesz jak dzidzia będzie spała. No chyba że twój psiak potrzebuje długich spacerów :ico_noniewiem:
Ja tam się mało znam na takich domowych pieskach bo mój na podwórku non stop więc spacery i wyprowadzanie odpada :ico_sorki:

Aga trzymam kciukasy za szybki powrót do zdrówka &&&&&&&&&&&&&&&&&&

jeszcze obiecane zdjęcie brzuszka i zmykam robić porządki w szafie mam nadzieje że uda mi się jakoś zwolnić dwie półki dla malucha :ico_noniewiem:

Obrazek

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2011, 09:58

twój chłopek też w trasy wyjeżdża
No jest kierowcą, więc o różnych porach znika do pracy. O różnych wraca...
No 3 razy dziennie na spacer to minimum... Ona potrzebuje ruchu, bo to dość energiczna psina, do tego rasa ;-) Na spacerach dopóki innego psa w zasięgu nie ma jest jak pluszak. Ale jak zauważy jakiegoś i jej nie spasuje, pomimo że duża nie jest bardzo mocno ciągnie. Będąc w ciąży nie lubię z nią wychodzić właśnie dlatego.. :ico_noniewiem:

Nie zostawię przecież dziecka w domu, a z psem na spacer. Jakby coś się stało tfu tfu nie wybaczyłabym sobie tego. Myślałam o tym by kupić chustę i w chuście małą nosić i psinę wyprowadzać...

eSKa, brzuszek masz cudowny ! :-)

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 paź 2011, 10:00

Hej dziewczyny!
eska fajnie, że wróciłaś i :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za brzuszek
Ika nie dobra Ty!!! znowu mnie pączkami kusisz??? :ico_nienie: :ico_nienie:

Zdrówka dla chorowitków.

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2011, 10:08

eSKa, piękny Kubusiowy brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja ci powiem że jak mojego nie był to też tęskniłam ,ale dlatego że to ja chciałam spędzić z nim czas a nie aby mi pomagał z dziećmi , chociaż i oni tęsknili za tata :ico_noniewiem:
Ja tam się mało znam na takich domowych pieskach bo mój na podwórku non stop więc spacery i wyprowadzanie odpada
No moja też jest teraz w kojcu bo ja już po prostu nie mam siły :ico_sorki: Husky to bardzo silny pies ,a z drugiej strony w domu już się męczyła za gorąco jej było :ico_olaboga:
Mad., z głębi serca ci nie zazdroszczę :ico_sorki: :ico_sorki: mnie najbardziej denerwuje to że mieszkamy na "zadupiu" i wszędzie trzeba tramwajem albo autobusem jechać ,a z 3 dzieci to bywało uciążliwe :ico_olaboga:

[ Dodano: 13-10-2011, 10:13 ]
Ika nie dobra Ty!!! znowu mnie pączkami kusisz???
już nie będę :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”