Ja stawiam

Dobra idziemy się ubrać i zmykamy do sklepu

[ Dodano: 14-10-2011, 08:52 ]
ja wczoraj robiłam naleśnikiA na obiad naleśniki sobie zrobię, czyli cały dzien na słodko

Dobrze kojarzysz, bo wspominałam o 22 październiku, że jak pójdzie gładko to weźmiemy ślub. Niestety nie było kiedy jechać bo akt urodzenia narzeczonego do BB i załatwiać formalności. W grudniu to ostatni dzwonek będzie, później czekać do narodzin będzie trzeba. No zobaczymy jak to będzieMad, teraz mi sie przypomnialo, Wy teraz jakos w październiku ślub bierzecie? Czy cos pokreciłam?
heheh mnie na szampana albo na drinka jakiegoś ostatnio tak naszło no ale cóżNie pamiętam czy wam pisałam ale mnie ostatnie dni taka ochota na ... winko, drineczka lub jakiś słodziutki likiereknachodzi że masakra
no właśnei n ie mam tz. na buciki mam w jakiejś gazetce ale z niego nie wychodzą te buciki coś tam pomieszane jesta tak zapytam może masz jakieś schemaciki na czapeczkę i buciki dla takich maluszków bo mam ochotę zrobić coś ale ja bez schematu to noga robótkowa jestem
no proszę tego nie wiedziałamNa przeziębienie dobrze jest się wysmarować we wszelkich zgięciach nalewką z bursztynów. Typowo leczniczo się ją robi. Stawia na nogi w mgnieniu oka.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość