Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 paź 2011, 14:42

Beatka78, śliczności a ten płaszczyk jest po prostu boski :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

i widze ze Twój Marcelek ma urodzinki dzień przed moją Olką :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 paź 2011, 14:45

ja już krokiety z kapustką zrobiłam ,ale tyle naleśników mi wyszło ,że na jutro jeszcze z mięsem będą tylko muszę farsz rozmrozić ahhhh no i sernik upiekłam :-D bo jutro mój tata przyjedzie pomagać w malowaniu wiec trzeba go czymś poczęstować .....tylko muszę schować trochę bo widzę ,że zaraz zniknie :ico_oczko:

Beatka super pościel ,a płaszczyk zabójczy :ico_brawa_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2011, 16:06

Betka78, jej ta pościel jest cudowna ! Płaszczyk równie fajniutki, akurat na początki wiosny będzie :-)
Aga26, :ico_olaboga: super torcik ! :ico_brawa_01: Może i ja bym poprosiła o przepis ? :-)

Moje ciacho się studzi. Zdrowsze takie słodkości niż sklepowe ;-)
A teraz zerkam na rozmowy w toku, kobiety po kilka operacji plastycznych miały. Obsesja normalnie :ico_noniewiem: i żeby jeszcze rewelacyjnie wyglądały po tym...

eSKa
4000 - letni staruszek

14 paź 2011, 16:20

Beatka pościel śliczna a płaszczyk superancki taki cukierkowy, oj ciekawe czy ja kiedyś będę mogła takie ciuszki kupować :ico_oczko: kiedyś tzn ewentualnie jeszcze jedna szansa jest bo więcej niż trójka dzieci nie planuje :ico_oczko:

Aga 26 twoj tort też swietny a czym ty tą 3 zrobiłaś???

A ja teraz idę w ping ponga grać :-D , bo mnie synuś prosi , dobrze że mężuś już w drodze do domku :ico_brawa_01: jutro Olek pewnie będzie tatusia męczył zabawą :ico_haha_02:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2011, 16:24

sama bym chętnie zjadła, ale nigdy nie robiłam, zawsze kupne, albo babcine. Robicie z ciasta naleśnikowego czy jakos inaczej?
Jak ja robię, to smażę nalesniki... Rozkładam jeden obok drugiego ale lekko nachodzą na siebie. Układam na całości pasek z farszu pieczarkowego (takie krokiety najbardziej lubimy). Całość zwijam i odkrajam krokieciki wielkości takiej jaka odpowiada. Maczam potem w jajku i bułce tartej no i na patelnię :-)

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

14 paź 2011, 18:10

dzieki dziewczynki :ico_sorki:

Gabi wlasnie nie wiem co do dywaniku
ten z serduszkiem jest ladniejszy ale ten krztalt nie bardzo mi pasi
a ten okragly zas ma za blade kolory
nie jest taki wyrazny :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 paź 2011, 18:48

Beatka78, to może musisz nowego wzoru szukać :ico_oczko:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2011, 09:33

Witam z rana ze śniadankiem :-)
Szybko się muszę dziś uwinąć, bo jedziemy szwagierce pokoik dla małej pomóc robić.
Na dniach muszę też coś z moją czupryną zrobić, bo mnie do szału już doprowadza. Ale szwagierka się z tym upora :-)

Głowa od samego rana mnie boli, ale to chyba z porannego zdenerwowania. Strasznie podatna na emocje się zrobiłam i nerwy. Zaraz łzy w oczach stoją, a w środku wszystko się telepie. Też tak macie? I od kilku dni jestem mieszanką wybuchową... :ico_noniewiem:

Miłego dnia !

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2011, 09:42

Witam dziewczyny z :ico_kawa: ,ale za mną ost kakao chodzi :ico_oczko:
a wczoraj się nadźwigałam :ico_olaboga: ale w końcu pozbyłam się akwarium :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a że małe nie było to nieźle się namachałam :ico_placzek: do tego z 30 razy musiałam podłogę myć ,plecy to mnie do teraz bolą :ico_sorki: a teraz siedzimy z dzieciakami i oglądamy pingwiny z Madagaskaru :ico_oczko: ale mam straszna ochotę na pączki ,albo jabłecznik ,albo serniczek :ico_sorki: mój małż niedługo jedzie na zakupy to na pewno mi coś dobrego kupi :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 paź 2011, 09:43

Witam i ja już po śniadanku i :ico_kawa:
Strasznie podatna na emocje się zrobiłam i nerwy. Zaraz łzy w oczach stoją, a w środku wszystko się telepie. Też tak macie? I od kilku dni jestem mieszanką wybuchową... :ico_noniewiem:
Mad ja mam dokładnie to samo mój A to już się boi odzywać do mnie bo nie wie jak zareaguję mam nadzieję ze to przejdzie bo już sama się na siebie wkurzam :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”