martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

15 paź 2011, 17:55

Eska- :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ciasto pychotka, wilekie dzieki:)))
Gratuluje 30 tygodnia:)))

Ja podobnie jak ty nie spiesze sie jeszcze z praniem...mysle, ze wszystko uporzadkuje sobie ladnie w szufladach w komodzie a popiore dopiero w grudniu....tym bardziej, ze ja Filipka przenosilam 12 dni, i potem na przyklad posciel w jego łózeczku malo swieza i zakurzona mi sie wydawala :ico_noniewiem:
Wlasnie sciagnelismy z męzem wszystkie ciuchy ze strychu i siedze i prawie placze bo NIE CHCE mi sie tego segregowac :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: tego jest z 6 workow i jeszcze moj maz stwierdzil, ze za jednym zamachem
posegregujemy tez nasze niechodzone ciuchy :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

i w miedzy czasie zrobilam golabki i upieklam biszkopt :-D :-D :-D

a z ogrodka nici bo zaczelo padac...ale i tak ktoregos dnia bede musiala cos tam pogrzebac bo mieczyki musze wykopac i zonkile i tulipanki wsadzic...aby na wiosne ladnie bylo:)))
ale najpierw chwilke poleze bo juz sie brzusio buntuje i zaczyna bolec :ico_noniewiem:
tez odpoczynku sie pewnie domaga:)))
my juz po urodzikach
dzieci poszly
duzo sprzatania nie mialam
marcelek dostal prawie same dinozaury
bo teraz ma chopla na nie
U nas resoraki "powrócily" po raz kolejny....super torcik!!!!

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

15 paź 2011, 18:14

Cześć dziewczynki :-)

Wczoraj nie zaglądałam bo mąż zrobił mi kolację, niespodzinkę :ico_oczko:
Było sushi, sok aloesowy a potem lody i fajny film :-)
Dzisiaj za to od rana w kuchni siedziałam bo rodziców miałam na obiedzie no i jeszcze mieszkanko musiałam ogarnąć :ico_oczko:

Z Emilką byliśmy wczoraj u lekarza bo niepodobał mi się jej kaszel i okazało się że ma zawalone całe oskrzela :ico_szoking: na szczęscie obyło się bez antybiotyku :ico_sorki: Emiśka dostała inhalacje 3x dziennie.
Pisałyście o humorach. U mnie jakoś inaczej niż przy Emilce. Do tej pory może raz płakałam :ico_noniewiem: I chyba zrobiłam się spokojniejsza. Chociaż czasami Emilia mi lubi podnieść ciśnienie :ico_oczko:

Gabi, eska :ico_brawa_01: za kolejny rozpoczęty tydzień
izabelllla123, wracaj do formy szybciutko, a Oliwka jest cudowna :-D
tylko nie moge sie wycagac po przebudzeniu bo wtedy mnie lapie
mam to samo. Ale staram się pamiętać i jest ok :ico_oczko:

Ja myślę że gruntowne porządki zacznę w listopadzie. Teraz chyba jeszcze za wcześnie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2011, 18:54

i a się melduje wymęczona ,moje maleństwo ma już swoją fajniutką komodę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ale w nagrodę zamówiliśmy sobie pizze ,a mąż mi poleciał do sklepu jeszcze po żelki i chipsy paprykowe ,a najbardziej to mam smaka na pomarańcze i winogronko :ico_sorki: i na takie ciacha które serwujecie :ico_sorki: :ico_sorki:
izabelllla123, ale ona śliczniutka i jak słodko śpi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: oby zdrowo rosła ,kochane maleństwo :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

15 paź 2011, 20:40

Dziewczyny jakie wkładki laktacyjne będziecie używać?? jednorazowe czy te wielokrotnego użytku?? Bo w sumie te wielokrotnego użytku bardziej się opłaca tylko co, w pralce je prać ??

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 paź 2011, 21:44

Ika no pochwal sie komodą :ico_haha_02:

ja zamierzam wkladki jednorazowe stosowac jakos bardziej mi sie widza

ja sie zaraz klade bo padnieta jestem miałam niby jeszcze obiad na jutro nastawić ale juz nie mam siły

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2011, 22:15

Wkładki laktacyjne te jednorazowe będę używać. Nawet o tych wielokrotnego użytku nie słyszałam wcześniej :-)

Beatka78, ból głowy przeszedł po 1 apapie, a pomyśleć że przed ciążą nie było szans by mi pomógł :-)

Ktoś wspominał o jabłeczniku, zapraszam do siebie, bo upiekłam :-D

Udało mi się kupić fajne rajstopki niemowlęce w Biedronce. Ze słoniem i z kwiatkami. Cieplusie, frotkowe są.

izabelllla123, na Oliwkę się napatrzyć nie potrafię ! Jest cudnym aniołeczkiem. A mamusia niech uważa tam na siebie by szpital w grę nie wchodził. Mała Cię teraz bardzo potrzebuje :-)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2011, 08:01

Witam z poranną :ico_kawa:

ale mi się nudzi wszyscy w domu śpią a ja od 6 się kręcę i nie wiem co ze sobą zrobić nawet pies nie interesuje się tym że wstałam i śpi w najlepsze :ico_szoking:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

16 paź 2011, 08:07

cześć :ico_ciezarowka: ,
ja już siedzę z gorącą herbatą z cytryną. Wczoraj padłam przed 20:00.
Ja tez będę używać jednorazowych wkładek laktacyjnych.
Mad. widziałam rajstopki z biedronki bardzo fajne i ciepłe są, jak będę w tym tygodniu na zakupach to kupię 2 pary.

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2011, 09:33

i ja sie melduje z :ico_kawa:
tak piszecie o Loveli w promocji, o rajtuzkach, że może podjadę
no rajstopki są cudne i za grosze sama je podziwiałam :ico_sorki: :ico_sorki: no mąz mial mi wczoraj kupić proszek dla maleństwa jak był w Tesco ale przez ten ich głupi remont nic tam nie ma ,albo nic znaleźć nei mozna :ico_zly:
Ktoś wspominał o jabłeczniku, zapraszam do siebie, bo upiekłam
to pewnie ja wspomniałam ,bo nie wiem dziewczyny co mi się stało ,ale tak jak takie produkty z jabłkami były mi obojętne teraz mi odbija na ich punkcie ,jabłeczniki,pączki z jabłkiem,ciasto francuskie z jabłkiem ........... i do tego najlepiej ryz na mleku z jabłkiem albo z czekolada ,widać moje maleństwo lubi jabłka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
wczoraj moje maleństwo skopało tatusia a ten był tak zachwycony jak dziecko :ico_szoking: maleństwo kopie już co raz mocniej ,nie wiem czy wy tez tak macie ,ale maleństwo jest nisko i mocniejsze kopniaki są bolesne ,bo są w okolicy blizn po cc :ico_olaboga: ale stwierdziłam że to musi być facet ,bo mamusie to kopie jak piłkarz a tatuś połozy rękę to tak delikatnie jak maleństwo chciało tylko zaczepić tatusia ,znowu on mówi że to pewnie panienka zakochana w nim :ico_szoking: i mamie musi dokopać ,ale tatusia to tylko czaruje :ico_sorki: :ico_sorki:

eSKa
4000 - letni staruszek

16 paź 2011, 09:44

Hejka, ja dziś jakoś nie w humorze :ico_zly:
od rana wszystko mnie drażni, jak zwykle ja wstałam pierwsza -nie licząc Olka :ico_oczko: a męzu leży w łóżku i czeka aż go na śniadanie zawołam ale dziś ja strajkuje :-D olewam to włączyłam kompa i czekam ... niech on się dziś sniadaniem zainteresuje, kurde kiedyś pichcił w kuchni a teraz nauczony że pod nos dostaje, chyba to troche moja wina :ico_noniewiem:

Ja też na pewno na wkładki jednorazowe postawie :-)
Rajstopek w biedronce nie widziałam ale kupiłam już 2 pary malutkich kremowych w lumpeksie więc dla chłopaka wystarczy ;)
,nie wiem czy wy tez tak macie ,ale maleństwo jest nisko i mocniejsze kopniaki są bolesne
mój mały kopie jak najęty - bez czucia czasem boli a czasem mam wrażenie jakby chciał skórę mi przebić iwyjść już na zewnątrz gdzieś bokiem, najciekawsze jest to że dla mnie nie ma litości, tatusia też lubi pokopać a jak chciałam Olkowi pokazać jak kopie to gdy tylko Olo rękę przyłoży do brzucha to mały momentalnie się uspokaja i zero ruchów :ico_szoking:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”