hej hej
Dzionek na plusik, błogie lenistwo, hehe w kościele poznaliśmy fajna rodzinkę, po mszy zawsze jest herbatka i ciasteczo więc tam pogadaliśmy, ale oni nas jeszcze zaprosili do siebie do kawiarni tam chyba ze trzy godzinki byliśmy, gadaliśmy, jedliśmy pyszne naleśniki i piliśmy nutella latte hehe wynalazek ale dobreeee. No i mamy nowych znajomych

...no a to cieszy będąc na emigracji
kombinezonik z H&M

to musze się rozejrzeć!
a legginsy bardzo lubię, do tuniki do krótkiej spódnicy
Ale nic nie wyjaśnione, chyba taki niesmak już zostanie, no cóż życie...

może nie było okazji, warunków do pogadania na ten temat, ale może kiedys taka się trafi i sobie wyjąsnicie, trzymam kciuki żeby tak się stało...bo to łatwei się żyje...
Martalka czyli jestes w ciązy...
a czemu dopiero w 30 tc masz USG?
Ja miałam w 12 tyg, potem w 20 i w 30
No tu opieka jest inna ale ja niepowiedziałabym że gorsza,(zresztą prawde mowiąc ja innej niż tu to nie znam ) ja byłam bardzo zadowolona ze swojej połoznej która prowadziła zarówno pierwszą jak i druga ciażę, no i z lekarzy w szpitalu też.
gozdzik, mój Antos lubi jajka, jak był mały to robiłam mu na miękko a potem "dzibałam w szklance , potem dodawałam mu troszkę wędlinki, czy jakiejś kiełbaski, teraz już normalnie wcina na miękko, lubi też sadzone, zwane przez niego "jajeczko jak słoneczko"
Nie przepada tylko za jajkiem na twardo...
Leonkowi jeszcze jajka nie dawałam, ale mam zamiar .
Magdalena, ja Ci też współczuję nocek! U nas jest podobnie...Ah to ząbkowanie

no dziewczyny, nocka była ciut lepsza, wczoraj, zobaczymy jak dziś, ale zęba jeszcze nie ma...
julchik22, ciasto wygląda pysznieeeee!
karo-22, ładne ciuszki !
kaczorek, śliczne masz foto syneczka w podpisie
NICOLA_1985, najlepszą metodą na schudnięcie jest jeść cześciej a regularnie...bo takie nie jedzenie niczego w ciągu dnia a potem zjedzenie czegoś więcej wieczorem powoduje tycie...wiem bo to przerabiałam...ale tak to własnie jest, czasem człowiek zupełnie nie ma na to czasu...a wieczorem spokój cisza...relaks, idealny moment, nie?