u mnie dużo zależy od ułożenia małego. Jak jest nisko to jest ok natomiast jak ułoży się blisko przepony to masakra. Wyjście na 3 piętro kończy się potężną zadyszkąCzy Wy na tym etapie tez juz robicie sie zmeczone i ociezale???
daj spokój, jak na ten etap ciąży to wcale nie jest dużoWażyłam się z rana i już mam +8kg Zaczyna mnie to pomału przerażać...
Mad., to pokaż się potem w nowych włoskach
Pochwalę, pochwalę. Tylko jak je wyprostuję i poukładam, bo obecnie jak szalony pudel wyglądam jeśli o fryzurę chodzi. Przed spaniem układanie mija się z celemMad., pochwalisz się fryzurką ??
Tylko, że jeśli wziąć pod uwagę moją wagę wyjściową... to ciut za dużo jak na ten tydzień ciąży mam...Mad. napisał/a:
Ważyłam się z rana i już mam +8kg Zaczyna mnie to pomału przerażać...
daj spokój, jak na ten etap ciąży to wcale nie jest dużo
no ja tez zaczelam z nadwaga.....i wlasnie mysle, czy to nie przez to czuje sie taka ciezka....w porównaniu z filipkowa ciaza przytylam duuuoz mniej ale waze wiecej, wiec moze dlatego.....Tylko, że jeśli wziąć pod uwagę moją wagę wyjściową... to ciut za dużo jak na ten tydzień ciąży mam..
u mnie tez dzisiaj golabki:))) a rzodkiewka+ szyneczka na kromce chlebka jest the best:))))Efekt taki że objadłam się gołąbkami i winogronami z ogrodu a na koniec tato upiekł szarlotkę więc też niepogardziłam
Jak by tego było mało właśnie wciągam trzecią kromkę z rzodkiewką
Ja ostatnio umyłam, firanki też powiesiłam... ale na 2 dni musiałam sobie to rozłożyć. Ciut słabo mi się robiło. Następnym razem wieszanie nie będzie do mnie należało. Ewentualnie tylko myciebardzo bym chciala umyc okna w dwoch pokojach ale troche sie boje po tych przezyciach z zeszlego tygodnia....
kupujesz do kołyski pościel?? Bo ja też myślałam o pościeli ale doszłam do wniosku że szkoda kasy i będę młodego w kołysce kocykiem przykrywać. Może gdyby ona starczała na rok to bym zainwestowała w pościel ale na 4 czy 5 miesięcy szkoda mi kasya chce kupić 2 komplety do kołyski i 2 do łóżeczka
o tak, wysiadanie z samochodu nie ma nic wspólnego z gracją rózwnież w moim przypadkuZ samochodu też jak słonisko wysiadam
mam to samoA jeść mi się ciągle chce, w małych ilościach ale dość często
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gość