cześć
Dzisiaj nocka ciut lepsza, ok 2 Krzyś się obudził, ale dałam mu wody, wypił sporo i zasnął

później standardowo po 5 pobudka na jedzonko. Chyba mu za duszno, ale teraz za zimno, żeby okno na noc otwierać, całą noc chodzi nawilżacz powietrza.
Murchinson myślałam właśnie o tej skórzanej rączce, może rymarz zrobiłby mi coś takiego, bo mąż pianki oczywiście zapomniał kupić

dobrze, ze Mateuszek zaczął jeść warzywka, z bobovity są chyba słodsze i nie tak idealnie gładkie jak z gerbera, Krzysiu wcina jedne i drugie, tylko owoce średnio mu smakują.
Koroneczka powodzenia w pracy! A ta galeria jak się nazywa-czerwona torebka może? Niezłe ubranka teściówka przysłała

będziesz miała na przyszły rok

Pamiętaj, że należą Ci się 2 dni płatnej opieki na Maksia.
Emilia ja Krzysia ubieram tak-body na krótki rękaw, na to bluzeczka na długi, rajstopki, spodenki i bluza, do tego czapka i buciki, ja uśnie to kocyk na nóżki. Ząbki pewnie Antosię męczą
Ania no fajnie by było gdyby po kaszce maluchy dłużej spały
muszę Krzysia jakoś przestawić, żeby nie budził się o 5 na jedzenie zanim do pracy wrócę, chociaż jeszcze nie wiem jak
Byłam wczoraj w pracy złożyć wniosek o urlop na listopad i wniosek o wczasy pod gruszą. W grudniu będę pracowała w wydz. cywilnym, a od nowego roku w karnym, bo zwolni się miejsce-jedna kobietka odchodzi na emeryturę.