gusia ślicznie już wystaje Ci brzuszek...taki zgrabny...

sylwia brzuchol niesamowity

kingoza oj rośnie jak na drożdzach...

mama_zuzi cudnie ze przyzierność ok!!! No to nie w ciekawych warunkach teraz masz praktyki....zamiast unikać zarazkow...to poruszasz sie w nich...aby ciebie omijały z daleka...

a mi sie dziś udało zmienic lekarza prowadzącego...choć pierwsza wizyta u niego dopiero 21 listopada...ale poźniej mam co trzy tygodnie az do 12 marca...hehe...troszke zapędziła sie pielegniarka...ale cóz...Dawidka przenosiłam...to moze i teraz tak bedzie...choć brdzo bym nie chciała powtórki z rozrywki

a ja bardzo chcę poznać płec...i moze 26 października ją poznam

co do kolorów ubranek nie przywiązywałam wagi...Dawid miał we wszystkich kolorach ubranka...nawet w różowym kolorze body...ale to już w spadku po siostrze ciotecznej hihi

ale mama tez mi mowiła ze kiedyś to chłopca kojarzono w rózowych ciuchach...a dziewuszki w niebieskich...
czy ktoś ma dobry sposób na mega swedzące piersi???...

Moj synek odkąd poszedł do przedszkola to ma przewlekły katar i kaszel...walczę róznymi syropami...ale co już lepiej to znow przychodzi...i tak w kółko macieja

zazdroszczę tym wszystkim mamusiom , które moga poleniuchować...jejciu jak mi tego brakuje...

własnie gotuje zupę owocową...chodzi już za mną drugi tydzień

[ Dodano: 18-10-2011, 21:51 ]
kingoza u mnie dzidzie kopią od razu

[ Dodano: 18-10-2011, 21:52 ]
tak to jest w pierwszej ciązy...pamiętam jak to było z Dawidkiem...szał macicy na ulicy hihi...teraz ciut spokojnieja juz bym wszystko chciala pokupowac, ale nie chce zapeszac jeszcze. Wogole caly czas mysle o tym Malenstwie :)

[ Dodano: 18-10-2011, 21:56 ]
binius zdrówka życzę

[ Dodano: 18-10-2011, 22:03 ]
bede rozmawiała z nowym lekarzem na temat tego czy mam jakiekolwiek szanse na cesarke