No ale co my na to poradzimy, chyba musiały byśmy nic nie jesćno widzisz dziś Ty masz wizytę, a ja jutro i dokładnie o to samo się bojębo znowu prawie 3 kg mi przybyło i znowu będzie że za dużo

dokładnie dziewczyny ,ja za to tyje za mało i to nie moja winaKaja, Agaa, nie przejmujcie się gadaniem lekarzy.
ja mam tak samojak tam u was z "przytulankami" bo ja nie mam w ogóle ochotydo tego straszny śpioch się ze mnie zrobił
jak tam u was z "przytulankami" bo ja nie mam w ogóle ochoty![]()
to zakladamy klub ciązowych celibatek chyba...u mnie tez posucha w tym wzgledzie....mnie sie nie chce, mezowi tez nie....on nie za bardzo lubi w ciazy....tak bylo i przy Filipku i pamietam, ze mi brakowalo seksiku ale teraz nie ma szans i z mojej strony....bardziej jakies "reczne robótki"a mam jeszcze takie pytanko wiem ,że już nie raz o tym pisałyśmy ,ale co tam jak tam u was z "przytulankami" bo ja nie mam w ogóle ochotydo tego straszny śpioch się ze mnie zrobił
mnie dzisiaj to czekaWczoraj po kąpieli brzuch mi kolidował przy depilacji ! I to strasznie... Na czuja trzeba było depilować, bo innej opcji nie ma
wlasnie slyszalam, ze te większe sa bardziej komfortowe...no nic, ja dalej bede walczyla z moim rogalem:)))Tak, ja mam taką długą na 190 cm. Miałam kupic tylko taki typowy do karmienia, ale to spanie mnie wykanczało i naciągnęłam męża na tą i naprawdę to był super zakup, bo sie wygodnie układam na niej, w roznych pozycjach.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość