witam z
przedwczoraj mieliśmy wizytę w przychodni i moja królewna waży 10,365g
i ma 71cm
pani powiedziała, że jak zacznie raczkować lub chodzić to waga już taka duża nie będzie
pytała się czy ktoś u nas był taki? ja mówię , że tak mąż, a ona i jak wyglądał jak miał 2 lata ja mówię bardzo chudo, no i i tak będzie z Nell
U nas od 3 nocy Nell odstawia się od nocnego podjadania
a ja jej w tym pomagam, to smoczek dam, to przytulę, ponucę kołysankę , pogłaskam po pleckach, fakt , że od 3 nocy śpię bardzo źle bo od 3-4 już więcej jej czasu poświęcam niż spaniu, ale przecież to wszytko idzie ku dobremu
@gniecha, trzymam bardzo bardzo mocno kciuki
kiedy będzie coś wiadomo?
co do męża to i ja też bym się wkurzyła, bo u facetów jest tak, że jak coś dotyczy męskości ich lub dzieci swoich to nie chcą widzieć problemu , bo przecież nie można mieć z tym problemu, a my na szczęście nie patrzymy na to czy to gardło, czy nonono, czy kolanko , dla nas jak coś dolega dziecku to zgłaszamy to lekarzowi i szybciej tym lepiej
a tranu niestety Ola nie może, bo ma straszne po nim zaparcia. natomiast ja po tranie miałam taki apetyt, że konia z kopytami było mi mało, więc wolę nie pić
o kurcze nie wiedziałam, że takie skutki uboczne może mieć
Dziewczyny muszę wam coś napisać
w niedzielę będę mieć imieniny i mąż zobaczył w kalendarzu i poleciał do sklepu powiedział mi, że musi odśnieżarkę zobaczyć bo trzeba kupić na zimę, więc ja ok i pojechał. Wrócił powiedział, że widział i , że później ją kupi i cisza położyliśmy dzieci spac i poszłam po pranie do pralni patrze a tam leży MOP parowy taki o jakim marzyłam lekki, woda się nagrzewa w 15 sek, nie muszę używać chemii by wymyć podłogę wiec od tygodnia na necie takiego szukałam a on pojechał i mi go kupił, mówi wszystkiego najlepszego kochanie
więc mam mop
a z drugiej strony co to za pomysł by żonie na imieniny mopa kupować
pierwszy raz w życiu tak w tajemnicy udalo mu się coś kupić dla mnie , a ja bardzo cieszę się z tego mopa , więc powiedziałam mu by jeszcze butelkę wina dokupił
i będzie git
a oto mój prezent
[ Dodano: 20-10-2011, 09:56 ]
anijka, super , że zajrzałaś
wielkie
dla Kornelki
moja jest leniuszkiem , wstać i stać przy przedmiotach umie, a nawet potrafi się pościć i stać sama przez 5sek , ale co do raczkowania to nie chce jej się , woli się poczołgać