cześć
Krzysiu dzisiaj ciut lepiej w nocy, poszedł spać o 19:40 i do 1:30 spał spokojnie, o 1:30 się przebudził i marudził, to dałam mu Camilię, marudził z przerwami do 3:30, później spał i standardowo 5:30 pobudka i spanie jeszcze do 8.
teraz widze ze dziasełka sa na prawde opuchniete z dołu i prawa gorna jedynak tez zaczyna puchnac.
to pewnie już niebawem coś się pokaże
moj jak jedzie na zakupy to potem jeszcze dwadziescia razy dzwoni do mnie i pyta
skąd ja to znam
we wtorek jadę do ginka wreszcie i boorę receptę na plastry,do tego cytologię ma mi pobrać no i mamę też biorę do ginka
jak tyle czasu mama nie była to koniecznie! moja bada się na szczęście.
drapie to cholerstwo jak franca, ale Maksio nie protestował
Krzysiu płacze i nie chce tego pić, nawet z wodą
Co do camilii
mój mąż jak zobaczył, że to lek homeopatyczny, to zapytał skąd Krzysiu będzie wiedział, że ma zadziałać, że placebo niby
Podoba się Wam??
super, bardzo profesjonalnie
Myślałam, ze po mm dłużej pośpi, a tu d...a.
poczekaj jeszcze chwilę, u nas spanie po mm nie od razu się wydłużyło. Zdrówka dla Was dziewczyny
I wrócił mój Maksio- dziś pierwsza pobudka na cycuszka o 5 rano, bez żadnych wcześniejszych przebudzeń A potem pospaliśmy do 7.30 Dobrze mu się spało z mamusią! I ja się wreszcie wyspałam
no i super
potrzebował czasu
[ Dodano: 2011-10-21, 10:52 ]
zaczęłam dawać małej mleko Gerber 2,
oby nie było uczuleń
mąż przywiózł mi z TK maxx'a super kurteczkę na imieniny, które co prawda są za tydzień
Byłyście już w tym sklepie, są w Łodzi, Poznaniu, Warszawie, Wrocławiu...