może jej się po prostu ulało?A moja mała mi wczoraj i dziś zwymiotowała .No i nie wiem czy mam się martwić czy jak.
Ulewa się jej czasem i wiem kiedy to jest ulewanie a tym razem to były na pewno wymioty bo ilości bardzo duże i właśnie takie odruchy miała jak przy wymiotach . No bawiłam wiele dzieci i to na 100% wymioty były. Ale jak na razie zdarzyło się to tylko 2 razy , zobaczę będę obserwować jeśli by się zdarzało często to zadzwonię do położnej środowiskowej a jak nie to zapytam jej przy okazji następnej wizyty.Szkieletorek o wymiotach mówimy wtedy kiedy zawartość żołądka wylatuje pod ciśnieniem,
a takie maluszki to zazwyczaj ulewają![]()
Hmmm no nie wiem co to może być.Moja kiedy jest aktywna to też po jakimś czasie jest niespokojna, widać że chce się jej spać ale tak jak by nie mogła zasnąć może to tez wina tego że ja jej nie nosze i nie lulam.Kurde a ja nie wiem co jest z moją malutką, to samo co wczoraj, nie chce spać
Oj zazdroszczęja jej nie nosze i nie lulam.
o u mnie tak samo i czkawka czesto bywa i ulewanie po niej też czasem jest, a w brzuchu tak czkawki nie miał, prtawie wcale nie miał czkawki w moim brzuszku, aż dziwneMnie często tak Eliza robiła, najpierw zjadała później trzeba było zmienić pieluche i
wtedy czkawka
no własnie tak to wyglada dokladnie, tylko po czym brzuszek jej dokucza jak jem już pratycznie chleb z masłemHmmm no nie wiem co to może być.Moja kiedy jest aktywna to też po jakimś czasie jest niespokojna, widać że chce się jej spać ale tak jak by nie mogła zasnąć może to tez wina tego że ja jej nie nosze i nie lulam.
A twoja pręży się ? Może brzuszek czy raczej to odpada ?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość