agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 paź 2011, 18:08

Ika- oby szybko humorek Ci wrócił, wszystko na pewno bedzie dobrze, nie martw się :ico_pocieszyciel:
Jadzia- zapomniałam napisać, żyrafa po prostu cudna :ico_brawa_01: Mi pewnie nawet jak bym miała taki talent do robótek ręcznych ja Ty to by mi sie nie chciało robić, leń ze mnie i tyle :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2011, 18:10

Jadzia, ,,żyrafka po prostu cudowna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_sorki: :ico_sorki: fajnie ,że się podoba ja sama jestem nią zauroczona hehehe :ico_haha_01:

a ja chyba już nie bardzo mogę prowadzić wczoraj jak od rodziców wracałam to strasznie mi niewygodnie za tą kierownicą było i się skupi na drodze nie mogłam,z resztą ta kość jakoś mnie dziwnie bolała :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2011, 18:30

no ja w sumie ostatnio nie mam wiele okazji do jeżdzenia ale przynajmniej do lekarza bedę mogła swoim autkiem podjechać

a jutro się biorę za robienie bucików na szydełku nie wiem jak mi to wyjdzie ale może uda mi się zrobić takie jak chcę

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

24 paź 2011, 19:18

Ika może pogoda na Ciebie tak działa :ico_noniewiem: Trzymam & za jutrzejszą wizytę
Mąż wrócił z salonu i okazało się że nam płyn hamulcowy wyciekł :ico_szoking: ale uzupełnili i już jest ok :ico_sorki:

Jej ale mam dzisiaj ochotę na bułke z serem :ico_szoking: zjadłam już 3 od rana i jeszcze z chęcią bym zjadła kolejną :ico_szoking:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 paź 2011, 19:43

Ika wszystko będzie dobrze, daj nam znać co lekarz na wizycie jutro powie
Aga26 ja od 2-3 dni mam fazę na jedzenie, mogłabym jeść cały czas

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2011, 19:57

Jadzia, żyrafka jest piękna !! :ico_sorki: Podziwiam Cię za te Twoje zdolności manualne :-)

Zabrałam się dzisiaj za porządki w mojej szafie, wyciągnęłam wszystko w co się nie mieszczę, to w czym chodzę dałam do innej szafeczki i 3 półki się zwolniły :-D Wyszorowałam łazienkę, porobiłam porządki z kosmetykami i na dzisiaj mam dosyć. Jutro może za prasowanie maluszkowych rzeczy się wezmę, bo znowu się nazbierało.

Dzisiaj sąsiad z góry nas zaatakował jak spokojnie do domu wchodziliśmy. Od razu z "ryjem" do nas. Nie był trzeźwy na pewno, kompletnie nic do niego nie docierało. Ubzdurał sobie, że pies nasz ciągle wyje po całych dniach. Zmyślił, to - ona spokojna jest całe dnie, tym bardziej jestem tego pewna, bo siedzę z nią cały czas w domu. Pajac głupi ! Tylko ciśnienie podnosi.

Ika202, nie nakręcaj się innymi przypadkami niepotrzebnie. Po co Ci dodatkowy stres, teraz powinnaś być spokojna. :ico_sorki:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2011, 20:00

no i przyszłam z wieściami po wizycie sa hmmm.... takie sobie
z tymi moimi bólami brzucha to powinnam być w szpitalu ale umówiłyśmy się z ginką ze bede brała magnez nospe i bede starała się jak najwięcej leżeć :ico_sorki: o ile mi Igi na to pozwoli jeśli po lekach nie bedzie poprawy mam dzwonic i dostanę skierowanie do szpitala choć chcę tego uniknąć :ico_sorki:
szyjka skróciła się z 4.5 cm do 3.2 :ico_chory: ujście wewnętrzen zamknięte a zewnętrzne nie do końca lekarka to jakoś określiła ale nie pamiętam teraz już jak z tego wszystkiego :ico_wstydzioch:
a tak po za tym to mam juz 11kg na plusie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

24 paź 2011, 20:12

margolcia, odpoczywaj dużo, chociaż wiem że przy dzieciaczku to dość trudne :ico_noniewiem: a wagą się nie przejmuj, ja już pewnie mam sporo więcej niż 11kg :ico_wstydzioch:
Mad., miły sąsiad, nie ma co :ico_noniewiem: a jak szwagierka?? jest już u Was??

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 paź 2011, 20:19

Margolcia tak jak pisze Aga odpoczywaj dużo i wszystko będzie dobrze.
Mad sąsiadem się nie przejmuj bo jak sama napisałaś był wypity

Moje maleństwo wczoraj szalało cały dzień a dzisiaj nie kopie, nie czuję jej :(

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 paź 2011, 20:22

Gabi zjadłam właśnie pączka i dalej nic :(

[ Dodano: 24-10-2011, 20:22 ]
może dzisiaj się jakoś dziwnie obróciła, że jej nie czuję...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”