moje skarby spia ja ide szybko sie umyc nakarmie malego i ide spac znow jestem sama z dzieciaczkami L pojechal do braci maja cos tam do zrobienia jeszcze juz mnie dobija ta samotnosc

to jest zestaw ćwiczeń na wszystkie partie brzuchakobietki a co to ta 6 wedera jest??? piszcie, bo nie chce mi sie już po ncie szperać![]()
hehe czas czasem, ale te ćwiczenia trzeba zrobić szybkoa może i ja spróbuję takie ćwiczenia tyle czy ja będę miała tyle samozaparcia? no zobaczymy, ah i czas jeszcze.
Kod: Zaznacz cały
Kwiatunio jak tam sprawa z pokarmem twoim?
Oj a jak za mną słodkie chodzi, ciągle podjadam jakieś ciastka.No, ale niestety i ja na apetyt nie narzekam i słodkie za mną chodzi ciągle![]()
A zaraz po porodzie to wogóle apetytu nie miałam, zwłaszcza w trakcie karmienia jak pomyślałam o jedzeniu to mi niedobrze było.
Oj mnie tak samo. Kocham małą nad życie i jestem bardzo szczęśliwa że jest ale brakuje mi kontaktu z ludźmi, gdyby to było cieplej ze na polu można siedzieć cały dzień to by może inaczej było a tak to z nikim się nie widuje tyko te 4 ściany.juz mnie dobija ta samotnosc
uuuu no to szkoda. Kurde po jakiemu to jest inne co nie chcą karmić nie zależy im to maja pokarm.d*u*p*aKod: Zaznacz cały
Kwiatunio jak tam sprawa z pokarmem twoim?
![]()
![]()
niby mam ale dla Izy jest to za mało i jest już niestety 3/4 na sztucznym ]mleku
nawet to piwo wypiłam i nic z tego
![]()
No to ładnie rośnie ładnie :)wczoraj byłam z Nią u lekarz i mała waży 4630![]()
pierwsze jakie miałam to z TT młody chwycił na moment i wypluwał, więc kupiłam taki przypominający najbardziej sutka z Aventa i co i też pluje, ma odruchy wymiotne, zassa tylko jak już bardzo płacze ale to na chwile, więc chyba bezsmokowy będzie młodyDajecie swoim dzieciom smoczki ? Lubia je ?
mam to samo, jeszcze wszyscy tak daleko 1200 km, ostatnio jak oglądałam zdjęcia sybków mojej psiapsióły to się popłakałam, bo od małego byłyśmy razem i zawsze myślałyśmy, że będziemy ciotki dla swoich dzieci, że będą się wychowywać razem a tu du... nawet się nie znająSANDRUSIA)) napisał/a:
juz mnie dobija ta samotnosc
Oj mnie tak samo. Kocham małą nad życie i jestem bardzo szczęśliwa że jest ale brakuje mi kontaktu z ludźmi, gdyby to było cieplej ze na polu można siedzieć cały dzień to by może inaczej było a tak to z nikim się nie widuje tyko te 4 ściany.
Dokładnie taka sama sytuacja jest u nas.U mnie ze smoczkami tak samo, młoda miała kupione z TT i nawet go nie chce widziec zaraz wypluwa
O tak butelkę z TT od razu złapała i jej pasowało. Innych nie mam więc nie mam porównania.Ale butelke z TT lubi smoczek jej pasuje, a z aventu pluje i nie chce.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość