hejka Dziewczyny
Muszę się pochwalić, że wieczory już zostały przeze mnie opanowane

każdy jest nieco inny, ale już się dotarliśmy, a im Piotruś będzie starszy, tym prościej powinno być
Ostatnio trochę chora byłam, sił na nic nie miałam, na szczęście już jest lepiej
Piotruś dalej ciągle przy cycu, jak go odkładam, to poleży tylko, gdy go po zabawiam i to też tylko przez chwilkę. Smoczka dalej nie chce...
Mały prawdopodobnie ma alergię, więc jestem na diecie bezmlecznej, czyli powtórka z rozrywki... na razie poprawy brak, Piotruś dalej strasznie wysypany
Jula, wielkie gratulacje

śliczny synuś
Pati85, ale Alanek słodki

i te włoski
Kinga_łódź, super foteczki, Leonek wygląda na tych zdjęciach jakby był starszy
Za chwilę będzie serwisant do pralki, z ciekawości sprawdziłam, czy nadal nie działa, a ona się włączyła

ciekawe co teraz? Znając życie, będę musiała zapłacić za jego przyjazd, próbowałam odwołać, ale się już nie da...
Kinga_łódź, pisałaś jakiś czas temu, że Twój synuś się denerwuje przy cycusiu, minęło już mu?
Mój Piotruś też od jakiegoś czasu płacze przy cycusiu, widzę, że nie radzi sobie z nadmiarem mleka, chyba za szybko leci. Znacie jakieś sposoby na to?
[ Dodano: 25-10-2011, 13:04 ]
izuś_85, pokaż jaki to smoczek kupiłaś? Ja też mam z aventu ortodontyczne, ale Mały go nie chce