też mi się tak wydaje, chociaż nie mogę powiedzieć, bo mój poród jednak zakończył się cc. Ale sam lekarz stwierdził, że gdybym rodziła naturalnie do końca to minimum dwa miesiące nie usiadłabym na tyłek, a dziecko prawdopodobnie byłoby kleszczowo wyciągane...Wydaje mi się że jeżeli dziecko waży ok 2400 poród naturalny przebiega zdecydowanie łatwiej, dziewczyny mają lepsze wspomnienie, niż te które rodziły dzieci ok 4000g.
Elizka miała 3000g i 2 faza była zdecydowanie szybszaWydaje mi się że jeżeli dziecko waży ok 2400 poród naturalny przebiega zdecydowanie łatwiej, dziewczyny mają lepsze wspomnienie, niż te które rodziły dzieci ok 4000g.
Zona kuzyna syna urodziła naturalnie 4500g miał i wspomina bardzo dobrze poród, potem córcia miała 4100 g i mówi że ona może rodzić bo porody dla niej nie sa tragedia.Wydaje mi się że jeżeli dziecko waży ok 2400 poród naturalny przebiega zdecydowanie łatwiej, dziewczyny mają lepsze wspomnienie, niż te które rodziły dzieci ok 4000g.
No dokładnie :)- i mamusia drobna,wiec dopasowala sie do ciebieNo moja była maleńka
- wrrrrrrrrOstatecznie zapłacili i miała cc.
no właśnie! Niby płacimy składki a gu... z tego mamy i tak jeśli chcesz być dobrze potraktowany (czyt. potraktowany jak człowiek) to musisz zapłacić- wrrrrrrrrTo jest Polska wlasnie.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość