Mnie to najbardziej czerwone kokardy śmieszą, a często widzę na osiedlu
heh no to też mi mówili bym kupiła ale siostra kupiła małej misia który jest przypięty na koszyku w którym śpi i on ma na szyi kokardę czerwoną oryginalnie założoną więc już nie gadają mi że powinnam .
A to że nie wolno dziecku włosków obcinać do roczku bo obetnie się mu mowę czy jakoś tak ? Znajoma młodsza ode mnie ale nie dała dziecku włosów obciąć bo wierzy hehehe
A gdy byłam u znajomej i jej powiedziałam co jem to się za głowę złapała
co Ty mówisz

A ona o chlebie i wodzie?
Wiesz co nie wiem co ona jadła ale żadnych surowych owoców ani warzyw nie jadła bo to nie wolno, a o cytrynie do herbaty nie ma mowy .
Ale nie daje cebuli, czosnku, i pieprzu
Moja kolezanka urodziła 1 października je pizze kebaby i inne dziadostwa i dziwi sie że dziecko niespokojne, płacze i ma kolki.

Ja doprawiam dania normalnie tak jak lubię , sola i pieprzem według smaku. Kebaba nie jadłam ale ostatnio pizzy pojadłam jak bąk domowej i małej nic nie było.
Tak że może zależy od dziecka .
Może macie jakiś sprawdzony przepis na biszkopt?
Nie piekłam nigdy biszkopta więc nie pomogę.Przepisu tez nie mam.
dziewczyny nie bądźcie śmieszne

przecież swiat sie nie zawali od kilku krostek, próbujcie portraw, jedzcie tak jak przed porodem
jak cos zaszkodzi to zobaczycie

zresztą taka rygorystyczna dieta tylko wam zaszkodzi zamiast pomóc

chcecie anemi sie nabawić?
No ja raczej próbuję wielu rzeczy bo już sama mama mówi że dużo jem normalnych rzeczy.
Jedyne co to jak kiedyś zjadłam banana i brzoskwinie to mała czyściło jeden dzień ale nie wiem czy na pewno po tym. Za jakiś czas spróbuję raz jeszcze bo zgadzam się że jak będziemy na sucharach to te mleko nie będzie mieć wielu wartości.
Jedyne co to tak jak pisałam smażone fasola kapista zostawię na sam koniec .
Ooo winogrona matko ale bym zjadła , muszę sobie kupić jak będziemy na zakupach.
my po wizycie u lekarza, ale beznadziejna lekarz grrrr
No to kicha bo nic wiele sie nie dowiedziałaś.
uważać a nie wyeliminować całkowicie
mam jeść jeden produkt nabiałowy dziennie zazwyczaj na sniadanie jem więc potem eliminuje inne.
Ale nie rozumiem miałaś jakieś przeboje z nabiałem czy jak że kazał ci tak robić?
Ja tam jem nabiał tyle ile chce raz jest to tylko ser a raz więcej czegoś .
Nie przesadzajmy.
Tuśka rządzi w jego leżaczku. Ona każdą zabawkę Piotrusia musi pierwsza przetestować
heh no chce sprawdzić czy aby na pewno braciszek może się tym bawić , czy aby na pewno jest to bezpieczne i fajne.
pokaże kilka fotek Izuni
Śliczna dziewczynka i jaka włochata jest.
byliśmy wczoraj u księdza i chrzciny mamy 12.11 o 18
To widzę że w listopadzie będzie sporo chrzcin tydz po tyg.
My byłyśmy na tym spacerku ponad godz i teraz się zastanawiam czy nie za długo , ale tak fajnie było i miło.Mała oczywiście zaraz zasnęła i spało się jej cały spacerek.
[ Dodano: 27-10-2011, 18:15 ]
I dostałam wlasnie wezwanie na Policje do złożenia zeznań jako świadek
A co ty widziałaś takiego ?