Przyznala sie, ze zrobila z siebie idiotke dzwoniac po policje
dobrze, że się wyjaśniło
o jak sie tylko 4 razy budzi to i tak nienajgorzej...Widzę,że ciężkie nocki dalej u Ciebie
mialy 2 dni kary i mam nadzieje, ze poskutkujedzieciaczki też miały oryginalny pomysł,żeby skakać po samochodzie
to same maja sie poddzwignac i usiasc??? ..jakos tego nie widze ze to moje 9kg samo sie uniesie....przeciez dzieciaczkow nie wolno sadzac,
avene ...jest w UK co prawda w kosmicznych cenach ale jest w wiekszych sklepach kosmetycznych dziekibądź avene
wiesz co a moj dziec sie robi maminsynek....jka sie tylko skapnie ze wyszlam spokoju to placz i musze go targac wszedzie ze soba....no nawet 5 minut bez mamusi w polu widzenia nie polezyWy macie kiepskie noce a ja dni! M
no wlasnie my mamy taki gruby kombinezon ale tez sie zastanawiam czy kurteczki mu nie kupic ...bo w wozku nozki to sie w ten spoiworek wklada i cieplo jest na takioe cieplejsze dni...bo tu w UK nie jest az tak zimno jak w PLjeszcze kupić kurteczkę zimową,
ja na szczescie mam wszystko na zime dla Szymcia ale wlasnie ja sama nie mam ciuchow...jakos tak dziwnie nic na mnie nie lezy ...wszystko wisi ....muszę mu kołderkę kupić, kurteczkę buciki. O sobie to już nawet nie myślę
tak. jeśli dziecko nie siedzi tzn, że ukłąd kostny nie jest jeszcze gotowy.to same maja sie poddzwignac i usiasc??? ..jakos tego nie widze ze to moje 9kg samo sie uniesie....
w Polsce 400ml płynu z avene kosztuje około 40 zł. tanie nie jest, ale starcza na 3 -4 miesiące, więc się opłacaavene ...jest w UK co prawda w kosmicznych cenach ale jest w wiekszych sklepach kosmetycznych dzieki
nie odchudam się już. wszytskie portki mi lecą z tyłka, piersi to już w ogóle nie mam a takie ładne były. Ale ja strasznie malutko jem. jakoś nie mam chęci i czasu na jedzenie. W sumie to 2 posiłki na dobęa jak wasze diety ????
bo ja jakos chyba prze te noce nieprzespane starcilam apetyt ...tylko wieczorem slodyczami dopycham ale raczej i tak chudne....
no jej nie przetłumaczysz, bo ona wie najlepiejBlanka26, oj nie masz lekko z tesciowa.. stare wychowanie... ehhh... przeciez dzieciaczkow nie wolno sadzac, ani obkladac poduszkami, bo beda mialy krzywy kregoslup
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości