moj maly spi, ale na brzuszku go polozylam,bo cos marudzil, wlaczylam suszarke i usnal

izus, podziwiam za odwage, ze kladziesz malego na brzuszku na noc, ja bym nie zmrozyla oka
A my dzis sami zostalismy, P. pojechal do Pl po towar, mam nadzieje, ze dam rade sama, bo z Eryskiem to roznie bywa.
Dzis poszedl do sypialni,maly spal na brzuszku, a on Alanka po glowie stuka

zgadzam sie, Alanek nie chce zlapac calej piersi tzn z otoczka, on lapie mi sama brodawke co boli niemilosiernie.bo to że boli to też może świadczyć o tym, że dziecko źle łapie sutka
My na razie na spacerki nie wychodzimy, bylam raz z malym w sklepie, ale bylo ladnie cieplo, bo na razie boje sie, on jeszcze malutki tzn. niecale dwa tygodnie ma i boje sie, zeby mu te mrozne powietrze nie zaszkodzilo

A co tu takie pustki????
inia ja tez mam od mojej mamy przepis na biszkopty, jesli bedziesz chciala to moge Ci podeslac.
[ Dodano: 28-10-2011, 16:55 ]
u nas to samo, Alanek caly czas szuka i robi dziobek, jak go chce pocalowac to od razu za policzek mnie ustkami lapieMały ma mocny odruch ssania bo zasysa wszystko wokół siebie, kocyk, śpiochy

A Alanek nie chce za zadne skarby wziac smoka, przedwczoraj chcialam dac mu herbatki koperkowej to nawet nie bylo mowy, nie wie w ogole o co kaman z butelka, tak plakal i caly czas otwieral buzke nie umial nawet zlapac za smoczek
.
dokladnie mamy ten sam problemmały rzadko umie złapać otoczkę.