Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

29 paź 2011, 13:28

Myśmy już zjedli rosołek, moje ulubione brownies też już upieczone, czekam tylko aż ostygnie, jeszcze tylko muszę drugie danie zrobić. Dzieciakom i mężowi zrobie kotleciki z ziemniaczkami i brokułami a mnie się zachciało duszonego kurczaka z ziemniakami i marchewką :ico_oczko:
Dalej mam mego powera :-) najchętniej zabrałabym się za pranie ciuszków ale niestety obie suszarki są pełne a do tego jeszcze dwa prania czekają na swoją kolej :ico_noniewiem:
Tak myślę czy nie zabrać się za czyszczenie ścian po obiedzie ale co póki co mam chwilkę relaksu :-)

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

29 paź 2011, 14:43

Beatka78 napisał/a:
ogladacie moze ten program na TLC "otyle ciezarne"
nie oglądałam jeszcze a kiedy to leci??
w piatki o 17.30 sa te otyle ciezarne
a w czwartek chyba o 21.30 ale nie jestem pewna bo nie pamietam jest ta porodowka
za tydzien przed programem wam przypomne

eSKa
4000 - letni staruszek

29 paź 2011, 14:46

,dziewczynki wyszły na dworek więc chwilka czasu mam dla siebie. :ico_sorki:
Olek też dziś 3 godzinki biegał po podwórku i w domku taaaaki spokój był :-D
Dzieciakom i mężowi zrobie kotleciki z ziemniaczkami i brokułami a mnie się zachciało duszonego kurczaka z ziemniakami i marchewką :ico_oczko:
Boziu Aga ja tu myśle tylko o szybkich obiadach a ty proszę każdemu co innego serwujesz :ico_szoking: podziw że ci się chce :ico_sorki: :ico_oczko:
myślę czy nie zabrać się za czyszczenie ścian
:ico_szoking: :ico_szoking: no szczena opada :ico_oczko: ciągle czekam kiedy i mnie przyjdą takie chęci :-D

[ Dodano: 29-10-2011, 14:59 ]
teraz biorę się za ... odpoczywanie :-D
ciacho upieczone , pyszne jest - taka puszysta babeczka mi z tego wyszła, do tego zrobiłam porządek z czekoladywmi zajączkami wielkanocnymi i zrobiłam z nich polewę na ciacho :ico_haha_01: , tak więc teraz herbatka, ciasteczko i laba.

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 paź 2011, 15:05

a ja miałam szarlotkę zrobić ale mi się odechciało i zaraz tylko odkurzę i koniec mojej aktywnosci na dziś

ciekawe kiedy mi się włączy taka chęć do pracy bo jakoś na razie gdzieś znikło wszystko :ico_oczko:

eSKa
4000 - letni staruszek

29 paź 2011, 15:10

zaraz tylko odkurzę
ja też się nad tym zastanawiałam ale chyba wykorzystam do tego męża jak wróci ze szkolenia :ico_noniewiem:
Miał 3 dni nic nierobienia , to odkurzyć chyba może no nie? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

29 paź 2011, 15:21

Aga26 napisał/a:
Dzieciakom i mężowi zrobie kotleciki z ziemniaczkami i brokułami a mnie się zachciało duszonego kurczaka z ziemniakami i marchewką
Boziu Aga ja tu myśle tylko o szybkich obiadach a ty proszę każdemu co innego serwujesz podziw że ci się chce
ale to są bardzo szybciutkie obiady :-) Pół godzinki i obiad gotowy dla wszystkich :-)
Aga26 napisał/a:
myślę czy nie zabrać się za czyszczenie ścian
no szczena opada ciągle czekam kiedy i mnie przyjdą takie chęci
nie tyle że mam chęci ale jak się czymś zajmę to mi się o jedzeniu nie wspomina :-) no i jak coś robię to zgagi nie mam :ico_oczko:

Drugie danie zjedzone więc wkońcu czas na zasłużony kawałek brownies :ico_sorki: :-D

[ Dodano: 29-10-2011, 15:24 ]
a w czwartek chyba o 21.30 ale nie jestem pewna bo nie pamietam jest ta porodowka
za tydzien przed programem wam przypomne
jak dobrze kojarze to leci we środy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 paź 2011, 15:41

beatka78 ja nie mam tego kanału :(

A ja mam dzisiaj leniwy dzień. wczoraj posprzątałam, umyłam okna, poprałam fierany a dzisiaj ruszyć się nie mogę. Najchętniej to bym cały dzień leżała, jeszcze od rana w głowie mnie tak ćmi :(

Ale narobiłyście mi smaka cistami

eSKa
4000 - letni staruszek

29 paź 2011, 16:27

hihi a ja własnie wydałam kolejną kaskę na allegro
ale u jednego sprzedawcy kupiłam wszystko tzn te pierdólki typu
butelka, pieluszki tetrowe, kosmetyki, wkładki laktacyjne, podpaski big, smoczek, szczoteczka, grzebyk itp

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 paź 2011, 16:27

My już po obiedzie, filet w sosie śmietanowo ziołowym z ryżem :-)
I ja sernik będę piekła zaraz tylko odpocznę po obiedzie :-D Ja piekę taki ciemny :ico_haha_01:
Upolowałam czapuśkę dla małej na ciuchach i szlafroczek po kąpieli :-)

Szwagierkę coraz częściej kłuje tam u dołu i jakby rozrywa jej pipkę. Wyczytałam, że to przepowiadające. Możecie się wypowiedzieć dziewczyny te które już rodziły ?

Ika, różowa kiecuszka przypadła mi do gustu !
Aga26, te świetne ciasteczka robiłaś ! Aaaaa też chcę ;-)
A chłopaczka też fajnie ubrać można. Moja mama mówi, że chłopiec tańszy w utrzymaniu jest niż dziewczynki. Moje zaś zdanie takie, że łatwiej chyba do czasu aż nowinki techniczne, motoryzacyjne itp. nie zaczną go interesować hehe

[ Dodano: 29-10-2011, 16:29 ]
A właśnie, wczoraj szwagierka kupowała te siateczkowe majciochy i wydają się dużo lepiej trzymające niż te zwykłe. Więc takie będę kupować :-)
u jednego sprzedawcy kupiłam wszystko tzn te pierdólki typu
butelka, pieluszki tetrowe, kosmetyki, wkładki laktacyjne, podpaski big, smoczek, szczoteczka, grzebyk itp
Część już mam, ale pierdółki też zamawiać będę hurtem :-) Jakiś tani sprzedawca ?
Aż Ci zazdroszczę, że spora szansa jest, że pierwsza się rozpakujesz :-D

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 paź 2011, 17:23

hihi a ja własnie wydałam kolejną kaskę na allegro
ale u jednego sprzedawcy kupiłam wszystko tzn te pierdólki typu
Eska podpinam się pod pytanie Mad, jakiś tani sprzedawca? Podeślij proszę na PW linka do niego

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”