GratulacjeStawiamza pierwszy tydzień Erysia
.

[ Dodano: 29-10-2011, 15:54 ]
Kilka fotek mojej Gwiazdy:)

Uploaded with ImageShack.us

GratulacjeStawiamza pierwszy tydzień Erysia
.
Stawiam za pierwszy tydzień Erysia .
brawa wielkie ino i oczywiście stawiam za pierwszy miesiąc mojego synka
dziękuję:) To mi się też bardzo podobamarcz zjęcia małej supr, zwłaszcza to co lezy na brzuszku i ma głowę podniesioną:)
może dzieciaczkom odpowiada ten smak:) Twoje mleko pewnie też by Ci nie smakowałochyba nie za często będę go tym czyms faszerować, chyba wolę cogodzinne pobudki w nocy jak narazać maluszka na ten smak, bleeee paskudztwo.
Jasne dawaj. Jak tylko będę mogła to wypełnię.dziewczyny, mam prośbę - piszę pracę mgr o kobietach w ciąży i rekreacji, czy mogłabym wam podesłac ankietę na maila?
my właśnie zaczynamy ich używać ale Iza ma 54mój mały na 62 już się nie mieści mimo
oczywiściepiszę pracę mgr o kobietach w ciąży i rekreacji, czy mogłabym wam podesłac ankietę na maila?
my na późny spacer wychodzimy z Konradem o 18.00 zazwyczaj do sklepu bo Przemek już w domu wtedy jestMy właśnie wróciły z spacerku . Taki późny spacer ale w miarę ciepło było więc nie żałowałam sobie.Byłyśmy 1,5 godz , mała cały czas spała i teraz tez śpi.Świeże powietrze jej służy , byleby mi tylko się nie pochorowała bo już widzę te oczy wszystkich że mam za swoje.
ojeju nas wczoraj był kumpel ze swoją nową dziewczyną i siedzieli do 2.30bardzo lubię Piotra ale On jest trochę taki nie do pozbycia, dostałam taki kryzys koło 12 że myślałam że zasnę przy stole
a w dzień nie potrafię zbytnio spać
dobrze że obiadek mam już zrobiony...idę sobie kawusię zrobić
![]()
bleeee słyszałam ze pepti jest ochydne, to nie normalne mleko a produkt mlekozastępczy i smakuje ponoć odrażającomoże dzieciaczkom odpowiada ten smak:) Twoje mleko pewnie też by Ci nie smakowało![]()
dziękujemybrawa wielkie iod e-cioci:)
rośnie Dorianekjejuś ja już mam masę ciuszków odłożonych, mój mały na 62 już się nie mieści mimo, że centymetrowo ma 58, ale wszelkie 62 odłożyłam. Kurteczki to na 3-6 miesiecy już nakładam:)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość