Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 paź 2011, 22:28

jejkuś dziewczyny ale horror przeszłam ,mój Miki rozwalił sobie łepek i jechaliśmy z nim do szpitala ,szyli go teraz ma 5 szwów ,dobrze że mąż jechał ze mną ,bo mnie z nerwów skurcze złapały a na widok krwi zrobiło mi się słabo :ico_olaboga: Ale mój mały kochany bohater był bardzo dzielny ,sam lekarz go pochwalił że takich pacjentów mógłby szyć cały czas :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 paź 2011, 23:05

Ika202, współczuje przeżyć wiem co to znaczy bo moje dziewcząto dwa razy łepetynę rozwaliło raz udało się bez szycia a drugim razem nie było tak dobrze i na czole miała 7 szwów blizna niestety do dzisiaj została :ico_noniewiem: mimo że smarowałam maściami na blizny

a ja siedzę u koleżanki i pilnuję dzieciaków tzn chłopaki śpią a ja zamiast spać to siedzę na kompie :ico_oczko:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 paź 2011, 23:29

Ika202, ojej :ico_olaboga: to Ci stracha mały ładnie napędził !

Uciekam przestawić zegarek, co mnie nie cieszy w ogóle i czas do spania lecieć.

A serniczek pyszniutki wyszedł :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

29 paź 2011, 23:38

glowa mnie dzis boli

Ika dzielny senus ale tez musial sie wycierpiec bidulek

Gabi co do maty to ja bym sie zastanawiala nad 1 i 3 hmmm
nie wiedzialabym ktora wybrac

sama nie wiem jaka mam kupic

ta z biedronka mialam dla chlopcow ale sprzedalam
niby ladna ale niebardzo sie sprawdzila
i minus taki ze nie mozna jej prac
wiec raczej uzywana odpada
a nowa bardzo droga

Obrazek

jeszcze mysle o tej
malo kolorowa ale zabawki wisza nisko i o to mi chodzi
Obrazek

i tej ale ta jest tez bardzo droga
Obrazek

i ta jeszcze jest ciekawa bo posluzy na dluzej
bo dziecko mozna poznie posadzic i oprzec
i jakos ta najbardziej do mnie przemawia :ico_noniewiem:
Obrazek
Obrazek

i co myslicie o tej ostatniej?

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 paź 2011, 07:56

hejka z rana ja dziś dopiero przed czwartą wróciłam do domu na szczęście to tylko drzwi obok więc praktycznie z łóżka do łóżka przelazłam :) i zaliczyłam nocne karmienie dwulatka przenosiny z łóżka do łóżka pięciolatka i w końcu rodzice tych szkrabów wrócili i mogłam iść spać a dziś znowu męża na studia wyprawiłam i leżę :ico_haha_01: :ico_haha_01:

później idziemy na obiad do dziadzia bo przyjechał wczoraj stęskniony i na obiad zaprosił :ico_sorki: :ico_sorki:

a w :ico_haha_01: ogóle to mnie pocieszył że wcale nie jestem taka gruba jak na zdjęciach wyglądałam :ico_haha_01: :ico_haha_01:

aaa i z tego wszystkiego zapomniałam :ico_kawa: postawić

[ Dodano: 30-10-2011, 06:59 ]
aaa i z tych mat co pokazywałyście to Gabi najbardziej mi się ta pierwsza podoba a Beatki ta druga ta ostatnia mi się nie podoba bo przynajmniej u mnie to Olka od początku praktycznie kręciła się po całej macie i nigdy nie leżała tak jak ją połozyłam więc taka mata z ogranicznikiem to mało praktyczna byłaby

[ Dodano: 30-10-2011, 07:36 ]
jeju ale ze mnie gapa :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Gabi na śmierć zapomniałam

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Obrazek

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

30 paź 2011, 09:19

Witajcie :-)

Gabi Wszystkiego Najlepszego :ico_prezent:
Beatka co do mat to pierwsza chyba nie praktyczna bo ma te poduszki duże i mam wrażenie że dziecko się w niej zapadnie i nie będzie się mogło samo obrócić, przy 3 mam podobne wrażenie natomiast 4 tak jak dziewczyny piszą będzie ograniczała ruch dziecka. Więc wychodzi na to że 2 jest najpraktyczniejsza :-) A co do kolorów to cóż...typowo dziewczyńskie :ico_oczko:
Ika ale Ci mały stracha napędził :ico_szoking: dobrze że skończyło się tylko na kilku szwach :ico_sorki:

Ja mam na dzisiaj obiad przygotowany od wczoraj więc gotowanie mi odpada :-) Na działkę musimy podjechać bo znajomy ma wycenić ile za remont weźmie no i może przy okazji jakiś spacerek bo pogoda nie jest zła :ico_oczko:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2011, 10:54

Obrazek
ostatnio to mój ulubiony napój
po zmianie czasu Igor zrobił pobudkę o 6.15 (normalnie była by już 7.15 wiec tak jak zazwyczaj)
pobawiliśmy się troche zjedliśmy śniadanie i niebawem wybywamy na groby aby we wtorek już zbytnio nie kręcić i jechac na grób mego taty :ico_sorki:
przy okazji o sklepik z ciuszkami dziś zahaczymy :-D moze coś upoluję :ico_sorki:

[ Dodano: 30-10-2011, 11:01 ]
[center] ObrazekObrazekObrazekObrazek
W dniu Twojego święta powiedział baranek,
że życzy Tobie uśmiechu od ucha do ucha
i byś radośnie rozpoczynał poranek.
A siedem małych słoników
życzy Ci codziennych zabaw bez liku.
A misio ze świnkami,
dużego tortu ze świeczkami.
Natomiast siedem małych małpeczek Tobie życzy
dużo zabawy i mnóstwo słodyczy,
i żebyś każdego dnia i o każdej porze,
był roześmiany i bawił się dobrze.
A my do życzeń się dołączamy
i sto buziaków Ci przesyłamy..

Obrazek[/center]

[ Dodano: 30-10-2011, 11:04 ]
Ika :ico_olaboga: ale mieliście przeżycia to gdzie on się tak załatwił
Igi też miał juz zszywaną głowę na 1.5 tyg przed roczkiem wylądował na kaloryferze podczas zabawy i pojechaliśmy z nim do chirurga załozył mu 1 szew aby ściągnąć ranę gdyż była dość szeroka teraz w zasadzie nawet tej blizny nie widać trzeba się dobrze przyjrzeć :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2011, 11:05

Widzę że nasza Gabi dzisiaj świętuje
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Wszystkiego naj kochana

Obrazek
ja w nocy spać nie mogłam z nerwów siedziałam i pilnowałam Miłoszka jak spał w ońcu o 3:00 padłam :ico_oczko:
Beatka maty śliczne i sama bym nie wiedziała jaką wybrać :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

30 paź 2011, 11:16

Gabi wszystkiego najlepszego,
duzo zdrowka i latwego rozwiazania :ico_brawa_01:

Obrazek

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2011, 11:17

Ika ale mieliście przeżycia to gdzie on się tak załatwił
no on z bratem przedobrzył tak szaleli i sobie wyszaleli spadł z łóżka i uderzył tyłem głowy o szafkę :ico_olaboga: zaraz przyleciał do nas to znaczy sie do taty ja patrze a mu się krew leje strumieniami :ico_szoking: córa zaczęła wyć ,a Kuba przestraszony się schował pod kołdrą u siebie :ico_puknij: gdybym była sama to chyba bym nie wiedziała co zrobić :ico_sorki: Miki nawet bez taty nie chciał jechać do szpitala ,więc sama bym rady nie dała :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”