agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 paź 2011, 11:18

Gabi- wszystkiego najlepszego kochana :ico_prezent:

Dziewczyny, dajcie namiar na tą apteke internetową :ico_sorki:

Tyle żeście naskrobały że przeczytałam tylko 2 ostatnie strony i nie wiem jaka to apteka :-)
Lecę bo mi rosół wyleci z gara, później doczytam :ico_haha_01:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2011, 11:19

no on z bratem przedobrzył tak szaleli i sobie wyszaleli spadł z łóżka i uderzył tyłem głowy o szafkę :ico_olaboga: zaraz przyleciał do nas to znaczy sie do taty ja patrze a mu się krew leje strumieniami :ico_szoking: córa zaczęła wyć ,a Kuba przestraszony się schował pod kołdrą u siebie :ico_puknij: gdybym była sama to chyba bym nie wiedziała co zrobić :ico_sorki: Miki nawet bez taty nie chciał jechać do szpitala ,więc sama bym rady nie dała
:ico_olaboga: :ico_olaboga: dobrze ze to skończyło się tylko rozcięta głową bo z opisu wygląda groźnie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2011, 11:37

Dziewczyny, dajcie namiar na tą apteke internetową
no ja tez chciałam prosić ,ale z nerwów zapomniałam :ico_sorki: więc dołączam sie do prośby :ico_oczko:
dobrze ze to skończyło się tylko rozcięta głową bo z opisu wygląda groźnie
oj było groźnie ,że u nas jest pełno szpitali zadzwoniłam na pogotowie aby spytać się w którym nas przyjmą i pan powiedział że mam czekać już wysyła karetkę,tam ratownik go zobaczył i zaraz jechaliśmy do szpitala rozcięcie dosyć spore ,założył tylko opatrunek i do szpitala ,młody miał cała koszulkę zakrwawioną ,szyjkę ,tata ręce :ico_placzek: mówie wam to były fragmenty zw wszystkich części Piły razem wziętych :ico_haha_01:

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

30 paź 2011, 12:22

dzień dobry!!!

Gabi- 100 lat, 100 lat, niech zyje, zyje nam!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

przeczytalam co napisalyscie ale juz mi sie w glowie pomylilo:(

Ika202,....no to mieliscie stracha!!!! taki wypadek, nie dziwie się ze moglas zle sie pozcuc....dobrze, ze męza mialas w domu....

Beatka78, ja zgadzam sie z dziewczynami...ta ostatnia troche malo praktyczna, podobnie jak biedronka....wydaje mi sie, ze Mala moze sie w niej zapadac i bedzie jej niewygodnie manewrowac tam....

margolcia, herbatka z cytrynką to tez mój ukochany napój...ale cos ostatnio wywoluje u mnie zgage....wiec mieta i zielona herbataka na tapecie:)))
Ja mam na dzisiaj obiad przygotowany od wczoraj więc gotowanie mi odpada Na działkę musimy podjechać bo znajomy ma wycenić ile za remont weźmie no i może przy okazji jakiś spacerek bo pogoda nie jest zła
a ja musze gotowac...choc cos weny nie mam....ale najpierw musze posprzatac dom, bo wczoraj w szkole, a dzisiaj maz juz do pracy na nocke wiec nie chce zostac z balaganem sama....tym bardziej, ze w szkole mam nawal pracy i to jest teraz najwazniejsze.....

Wy na groby sie wybieracie a my do |Halloween przygotowujemy....choc ja wolalabym na groby....jakos tak mi przykro, ze nie moge wtedy byc w PL....tym bardziej, ze 1 listopada to zadne swieto tutaj-wszyscy normalnie pracują...ja mam szkole....ech....
milego dnia!!!!

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2011, 13:03

[center]Gabi[/center]
[center][shadow=indigo]
Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens.
Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce
i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to,
co już gdzieś przygasło.
Życzę Ci miłości tak ogromnej,
że nie można jej zatrzymać dla siebie.
A przede wszystkim, życzę Ci,
aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego...
[/shadow]
[/center]

[center]Obrazek [/center]

Dzień dobry Mamuśki :ico_ciezarowka:
Dzisiaj bardziej się w nocy zmęczyłam niż wyspałam. Oczy szeroko otwarta od 5 i zasnąć nie umiałam. Najchętniej zabrałabym się za prasowanie czy coś, ale nie dało rady, bo resztę domowników bym pobudziła.
Na obiad roladki i sałatka za którą zaraz się zabrać muszę, by potem mieć w miarę wolny dzień.
Słońce przyjść do nas nie chce, a szkoda.

Beatka78, myślę jak reszta dziewczyn co do tej ostatniej maty. Sama zastanawiam się jaką sprawić małej, dylemat spory to będzie.

[ Dodano: 30-10-2011, 12:04 ]
A co do herbatki to ja uwielbiam earl grey z cytrynką i cukrem :-D

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 paź 2011, 13:07

hej :ico_ciezarowka:

Gabi kochana wszystkiego najlepsiejszego ,pociechy z dzieciaczków męża a przede wszystkim zdrówka i lekkiego rozwiązania jeszcze przed świętami :ico_oczko: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Ika to wam Mikuś hard kor zrobił :ico_olaboga: buziaczki dla niego za tą dzielność :ico_sorki:

dziewczyny napiszcie mi na Pw jak krowie na rowie jak tą kartę zamówić bo jakoś za ślepłam i nie widzę tam nic takiego. :ico_noniewiem:

A ja stawiam :ico_tort: za 27 tydzień :ico_brawa_01:
dzisiejszy poranek przywitałam zbliżeniem z muszlą klozetową :/ mam tylko nadzieję ,że wraz z III trymestrem wymioty nie wrócą :ico_noniewiem:
I witam w klubie mających mega zgagę :ico_zly: mała się teraz bardziej na środku ulokowała i niestety uciska żołądek :ico_olaboga: dopóki siedziała po prawej stronie to wszytko było ok

dobra zmykam obiadek robić ,ja się dziś nie wysilam spaghetti będzie :-D

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2011, 13:08

Jadzia, zaraz PW podeślę ;-)

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 paź 2011, 13:30

Mad :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 paź 2011, 13:41

no ja teżnie mogłam znaleźć nigdzie tej karty ale w końcu mi się udało tak przez przypadek :ico_haha_01:

a teraz czekam na obiadek a juz taka godna jestem :ico_noniewiem:

a po obiadku trzeba będzie ruszyć się na spacer bo pogoda przecudna jest dziś ciepło i slonko świeci nawet aparat wzięłam z domu i mam nadzieję parę zdjęć poprstykać :ico_haha_01:

[ Dodano: 30-10-2011, 12:43 ]
Obrazek

Obrazek

na razie mam takie zrobione idąc na obiad do dziadzia :ico_haha_02:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2011, 13:48

Ja tak oglądam maty edukacyjne i znalazłam używaną ze SMYKA, ale w genialnym stanie. Odbiór osobisty niedaleko i babeczka dorzuca jeszcze dodatkowe zawieszki od jej małej :-)

Taka:
Obrazek
Obrazek

Chyba się na nią skuszę :-D
Ostatnio zmieniony 30 paź 2011, 14:22 przez Mad., łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”