Dziewczyny, dajcie namiar na tą apteke internetową

Tyle żeście naskrobały że przeczytałam tylko 2 ostatnie strony i nie wiem jaka to apteka

Lecę bo mi rosół wyleci z gara, później doczytam

no on z bratem przedobrzył tak szaleli i sobie wyszaleli spadł z łóżka i uderzył tyłem głowy o szafkęzaraz przyleciał do nas to znaczy sie do taty ja patrze a mu się krew leje strumieniami
córa zaczęła wyć ,a Kuba przestraszony się schował pod kołdrą u siebie
gdybym była sama to chyba bym nie wiedziała co zrobić
Miki nawet bez taty nie chciał jechać do szpitala ,więc sama bym rady nie dała
no ja tez chciałam prosić ,ale z nerwów zapomniałamDziewczyny, dajcie namiar na tą apteke internetową
oj było groźnie ,że u nas jest pełno szpitali zadzwoniłam na pogotowie aby spytać się w którym nas przyjmą i pan powiedział że mam czekać już wysyła karetkę,tam ratownik go zobaczył i zaraz jechaliśmy do szpitala rozcięcie dosyć spore ,założył tylko opatrunek i do szpitala ,młody miał cała koszulkę zakrwawioną ,szyjkę ,tata ręcedobrze ze to skończyło się tylko rozcięta głową bo z opisu wygląda groźnie
a ja musze gotowac...choc cos weny nie mam....ale najpierw musze posprzatac dom, bo wczoraj w szkole, a dzisiaj maz juz do pracy na nocke wiec nie chce zostac z balaganem sama....tym bardziej, ze w szkole mam nawal pracy i to jest teraz najwazniejsze.....Ja mam na dzisiaj obiad przygotowany od wczoraj więc gotowanie mi odpada Na działkę musimy podjechać bo znajomy ma wycenić ile za remont weźmie no i może przy okazji jakiś spacerek bo pogoda nie jest zła