Witam
ja wlasnie skonczylam sniadanko jesc, dopiero teraz, bo wczesniej jakos czasu nie bylo.
Nie zagladalam, bo sama w domu przez dwa dni bylam i ledwo wyrabialam na zakretach, a maly w sobote marudny, nie chcial w lozeczku lezec, spac, na rekach sie uspakajal, ledwo cos do jedzenia zrobilam.
Stawiam

za 2 tygodnie Alanka

i wczoraj odpadl nam pepuszek, ale dlugo sie trzymal
elibell i izus, dziekuje za zaproszenie na nk
inia, wiesz co Alanek zawsze spi w lozeczku, ale maly idzie do sypialni do nas otwiera sam drzwi, przeciez na klucz nie bede zamykac i co chwila otwierac
elibell, tez robie tak jak TY napisalas, staram sie nie krzyczec, ale jak za trzeciem razem dalej to samo to juz same nerwy puszczaja. Tez go chwale, przytulam, mowie mu, ze go kocham,ale u nas jakos to nie przynosi rezultatow. Boje sie, ze ktoregos dnia naprawde zrobi malemu krzywde
inia, zdrowka dla Wiki
Kocura Bura napisał/a:
Jak u Was dzieciaczki po zmianie czasu?
a daj spokoj, Erys wstal mi w sobote nowego czasu o 6 i nawet nie bylo mowy o spaniu

a Alanek ladnie spal, dwie pobudki byly i tak w sumie normalnie wstal tak jak zawsze
teraz dupcie czerwone
witamw klubie, u nas tak strasznie sie odparzyla, ze az bable mial i krewka troche leciala, zaluje, ze nie posluchalam poloznej, zeby na poczatku przemywac sama woda, a ja poszlam na latwizne i husteczkami

bo mi sie po wode latac nie chcialo

Najgorsze jest to, ze nic nie pomagalo, Linomag, ktory tak chwalilam nie sprawdzil sie na skorce Alanka, zasypka tez nie, penaten tez nie, bylo jeszcze gorzej, polozna przyniosla mi Sudocrem i pomaga, schodzi juz, juz te babelki wyschly. Dobrze, ze jest juz lepiej.
Piszecie o matach, ja mam po Erysiu taka zwykla, nic specjalnego, zadna firmowka, ale na razie Alanek jest jeszcze za maly, zeby go na niej klasc, to samo karuzelka, jeszcze nie zawiesilamm, poczekam jak zacznie cos kumac
izus, Ty przypadkiem nie masz korzeni niemieckich, Twoje nazwisko panienskie niemieckie jest co???
jula, wszystkiego najlepszego dla Erysia
marcz, ale slodka Niunia
Lece troche ogarnac chalupke, bo taki syf, ze

ale niestety nie moge sie zorganizowac, brak mi czasu, ale jakos trzeba dac rade