tibby my dziekujemy, mamy 5 kombinezonow

a dzisiaj Kalunia pokosztowala pierwsze jabuszka

jutro robimy drugie podejscie jak nic nie wyskoczy

no niestety niektorzy lekarze wszystko na 'odwal sie' robia i tak sie to konczya tu nie umia dokladnie zbadac i okreslic co dziecku dolega
no to tyle dobrze, ale moim zdaniem i tak nie ma co sie spieszyc z podawaniem jedzenia stalego.. ja bede cyckowac ile dam radejedno co juz bylo, to bardziej luzna kupka
no to nieźle, ale mój Alanek też wczoraj mi taką akcje zrobił, ja go ubieram w kurtke, a ten mi chyc i siedzi, więc ja go chcę położyć, a ten się zapiera, że niea wogole podparlam ja o poduche, bo bylismy u dziadka na urodzinach i nie mialam lezaczka i ta mala glizda podparla sie na lokciach i glowa do przodu i normalnie prawie siadlasilaczka
no praktycznie sam, bo jak mu nakładałam kurteczkę to podniasłam mu leciutko plecki, a on mnie za rękę chwycił, podciągnął się i usiadł, aż teściowa nie mogła wyjść z podziwu, bo to było na jej oczach. A w ogóle teraz taki cudak się z niego zrobił, że szok. Ostatnio zaczęłam śpiewać mu kołysanki do snu i teraz jak zasypia to sam sobie śpiewa... tak dziwnie robi np. aaa... aaaa.... aaaa. Zabawnie to brzmi. A ostatnio długo nie mógł usnąć, a że miałam dom posprzątać to go włożyłam do kołyski i zajęłam się sprzątanie. I zgadnijcie co go uspało? Odkurzacz... nieźle co?!nina sam sobie usiadl?![]()
![]()
Moj od soboty ma wolne az do 15.11U nas 4dni z mężem, bo długi wekend. Było super, szkoda, że tak nie może być zawsze.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość