Wiki miała jednak jelitowkę, przeczyściło ją równo, ale już jest dobrze

Wybaczcie, że teraz Was nie doczytam, może później się to uda
u mnie te drzemki to tak do godzinki trwają, czasem się budzi w trakcie, więc to takie jego spanko.a u nas dni są takie sobie, czasem zdarzy sie ze młody spokojny
a ja sie niepotrzebnie martwiłam
M. też kiedyś pytał lekarkę i to samo nam powiedziała![]()
oj to nie wesoło, życze zdrówka dzieciaczkomWiki miała jednak jelitowkę, przeczyściło ją równo, ale już jest dobrzePiotrusiowi znów się zaognił policzek, a nie jem już wcale mleka i jego przetworów
![]()
nie wszystkie dzieci to lubią, słyszałam ze lubią tak leżeć dzieci które w łonie matki tak były ułożoneJak Wy to robicie,że Wam dzieciaczki śpia na brzuchu, Maćka jak już znudzi trzymanie głowy do góry to się wścieka,że nie ma siły i za nic łepka nie położy, bo wrzask![]()
Wiki miała jednak jelitowkę, przeczyściło ją równo, ale już jest dobrze
ojej biedna, ale szybko zapomniMy byliśmy dzisiaj na sczepieniu.... Masakra... Malusia tak płakała, że aż pierwszy raz jej łezki poleciały... 3 szczepionki na raz to przesada serio... ja to ledwie przeżyłam... za miesiąc mamy się na kolejne szczepienie zgłosić a jeszcze na pneumokoki chce zaszczepić to będą 4 wkłucia na jednej wizycie... chyba umrę...
no u nas trochę krucho z kaską dlatego się nie zdecyzowałam na tą skojarzoną bo to jednak 180zł w dośc krótkich odstępach czasu...dlatego ja szczepie skojarzonąjedno wkłucie i po kłopocie
a i skutki uboczne też mniejszebo gorączki po nich nie ma
[ Dodano: 03-11-2011, 15:47 ]
swoja drogą nie zapytałam ile teraz kosztuje nasza szczepionka
za Majki płaciłam 100zł
teraz chyba 110zł
a Heksa 180zł
A prężyła się czy coś?A u mnie szal mala placze, nie wiem co jej jest uspokoić sie nie chce wogóle od 2 godzin.
hehe i pomyśleć że myśmy poród przeżyłyA co do zastrzyku to ja bym chyba nie dała rady... Ja tak samo jak Ty szkieletorek nawet na pobieranie krwi jak idę to mi nie dobrze... głowę muszę obrócić i oczy zamknąć![]()
Mojej bardzo rzadko się odbija.W nocy to mało kiedy ją podnoszę i nie ma problemów przez to z brzuszkiem czy ulewaniem.Mam pytanko dziewczyny- czy Waszym maluchom odbija sie za kazdym razem?
Moja tez tak czasem zezuje .Ale nie pytałam lekarza dziś bo stwierdziłam że to nie groźne.martwiliśmy sie jego zezowaniem
No to możemy podać sobie rękę moja tez co 2 a czasem nawet co godz sie domaga. No i 6 rano to już oczy jak 5 zł.A w nocy śpi, owszem śpi, ale skubany budzi się na papu co 2 godziny, tak od 23.30, a o 6 po spaniu
No ja tez mała kąpiel codziennie o tej samej porze, znaczy zawsze jest to między 19-20.Ale gdy jesteśmy w gościach czy u nas są goście to się to przesuwa.w ogóle troche za bardzo swirowali bo zawsze kapiel o tej samej porze
Kurde a ja nie mam kompletnie pomysłów co kupić siostrze rodzicom i Pawłowi.oglądam na allegro prezenty pod choinkę![]()
No różne opinie słyszałam o tych skojarzonych.Sama położna mi mówiła że rożnie rodzice mówią .ojej biedna, ale szybko zapomniMy byliśmy dzisiaj na sczepieniu.... Masakra... Malusia tak płakała, że aż pierwszy raz jej łezki poleciały... 3 szczepionki na raz to przesada serio... ja to ledwie przeżyłam... za miesiąc mamy się na kolejne szczepienie zgłosić a jeszcze na pneumokoki chce zaszczepić to będą 4 wkłucia na jednej wizycie... chyba umrę...![]()
dlatego ja szczepie skojarzonąjedno wkłucie i po kłopocie
![]()
a i skutki uboczne też mniejszebo gorączki po nich nie ma
![]()
Po każdej szczepionce może wystąpić gorączka, dziecko może być niespokojne , płaczliwe.A to po tej szczepionce może gorączka być?
ja zawsze biorę furaginum ale to jest na receptę i wątpie czy przy karmieniu można brać ale jest też urosal to bez recepty ale też byś musiałą w aptece zapytać jak przy karmieniu...Macie dziewczyny coś sprawdzonego, oprócz oczywiście soku żurawinowego?
Ledwo szwy i krocze mniej trochę boli to następne cholerstwo się przypętało.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość