no my to w sumie po 4 tyg od porodu mieliśmy pierwszy raz:) Ze mnie już wszystko zleciało lekarz zezwolił to było:) ale ja też po cesarce więc żadnych obaw nie miałam co do bólu...:)i dzięki za odpowiedzi co do seksikuu mnie troszkę inaczej bo ja jednak cc miałam więc tam na dole nie jestem pozszywana
a powoli już mnie ochota nachodzi więc kto wie może dziś wieczorem
![]()
nie martw się u nas też na razie nie ma planów:)jejuś wszystkie już chcrzciny macie pozałatwiane albo i ochrzczone dzieci, a my nawet nie mamy planu co i jak, nie ma kiedy jechac nawet do kościoła, jeszcze nie wiemy do jakiego nawet się udać, bo z chrzestnymi problem.
to jedyny chyba plus cesarki jak dla mnie hehe :) seks w ogóle nie sprawił mi dużo problemów, a przyznam się, że nie doczekaliśmy do końca połoguco do seksikuu mnie troszkę inaczej bo ja jednak cc miałam więc tam na dole nie jestem pozszywana
a powoli już mnie ochota nachodzi więc kto wie może dziś wieczorem
![]()
o ja cie kręce, współczuję. Ja marze o tym, żeby jak najpóźniej dostać okres, bo mnie zawsze tak brzuch boli, że leżę i ryczę i jak tu się dzieckiem mam zająć w takiej chwiliA tak w ogóle to okres dostałam wczoraj... Myślałam że przy karmieniu piersią to trochę dłużej się pocieszę "wolnością" a tu bach niespodzianka:)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość