No widac, ale na tym etapie zwraca sie uwage na kazdy szczegol u dzieciaczka, to znaczy gaworzenie, smiech itp a to jest przeciez czasami roznica tygodnia czy dwoch :) wszystkie 'pierwsze razy' hihi :) A co do zupek to co sie tak wszystkim spieszy z tym podawaniem stalych posilkow? To znaczy kazdy jak chce wiadomo, ale czy to jest w jakis sposob lepsze, bo widze, ze duzo dziewczyn jak dzieciaczek 4 mc skonczy to od razu gerberki daje.. Ja zamierzam cyckowac ile dam rade, a podobno stale posilki powinno sie zaczac podawac jak dziecko samo zacznie siadac wiec tyle napewno poczekamyoj widać, a spójrz choćby na Maćka Kocury i Alana od Pati
a dzieciaczki z lipca to dopiero podrostkilada chwila pierwsze marcheweczki i zupki jeść bedą

Elibell my jeszcze w sprawie chrztu nic nie mamy zalatwione, tylko taki wstepny 'plan', zeby ochrzcic w Polsce, kwiecien/maj, jak bedzie cieplutko, tylko ciekawe czy ktorys ksiadz sie zgodzi jak my bez slubu koscielnego

Oj to wspolczuje, ja ostatnio mialam takie bole jak na okres ale przeszlo i poki co nie mam, oby jak najdluzejA tak w ogóle to okres dostałam wczoraj... Myślałam że przy karmieniu piersią to trochę dłużej się pocieszę "wolnością" a tu bach niespodzianka:)

Nina krejzolka, ja to planuje z kolejnym dzieciaczkiem 2-3 lata poczekac, nie odwazylabym sie na seks przerywany

Martasz witam :D a przeciez sa tabletki, ktore mozna brac w czasie karmienia :)
A ogolem strasznie duzo tu do czytania, odzwyczailam sie hihi na naszym watku to przez ostatnie pare dni w 3 pisalysmy

I musze sie pochwalic kolejnym 'pierwszym razem' mojego Skarba, dzisiaj odkrylismy ze ma laskotki na stopkach i tak mocno sie smial, z brzuszka, wiecie o co chodzi, nie usmiechal ale smial jak taki maly czlowieczek, pierwszy raz tak mocno i dlugo az sie poplakalam

Nina, Martasz sliczne nowe fotki Dzieciaczkow, u pozostalych tak samo pieknie