ja nie lubie gotować bo nie umiem nigdy dobrze doprawic, może kilka razy mi się zdarzyło... np. w piątek robiłam gołąbki i wyszły pycha ale to miałam dobry dzień i mi się chciało... ale ogólnie to jakos nie mam weny , nie lubie i mi sie nie chce... a po co mam sie zmuszać jak wiem, że mąż mnie wyręczy
ooo prosze jakich zdolnych Meżczyzn macie! :))
Moj uwielbia miesko, wiec nauczył sie gotować w sumie to dobrze bo czasem jak oboje mamy wolne to rpobimy obiad wspolnie :)) on miesko piecze a ja robie surowke i obieram ziemniaczki :D
trzeba wejść na stronę Link usunięty przez obsługę forum wyskoczy strona na której trzeba kliknąć gwiazdę z napisem konkurs patusiowych zdjęć a później wpisać mego kosmitę czyli Eryk Dąbrowski i kliknąć głosuje pod Jego foto i podać maila a wtedy na maila przyjdzie link i kliknąć ten link wtedy głos będzie oddany....UF z góry dziękujemy za każdy głosik:* pozdrawiamy:)
Ostatnio zmieniony 09 lis 2011, 17:22 przez Mróweczka, łącznie zmieniany 1 raz.
oooooooooooo mnie też jeszcze wyświetla sie dokładnie w tym miejscu w którym chcę coś nacisnąć i przez pomysłkę naciskam na nią czasami.. co za chory człowiek to wymyślił