hej witam z kawusią
wczoraj poszłam do lekarki opowiedziałam dokładnie co i jak, wszystko jej pasowało do oznak zbliżającego się zawału
od razu wysłała mnie na ekg, ale wszystko wyszło ok, jedynie te moje szybkie bicie serca było bardzo widoczne na wykresie
gdyby sie powtórzyło mam dzwonić na pogotowie od razu oni mają ekg więc sprawdzą czy to serce w momencie ataku, no i lekarz widząc mnie lepiej oceni objawy
bo 12 godzin później nie było nic niepokojącego... zresztą pisałam wam ze rano wstałam jak gdyby nigdy nic
lekarka wysłała mnie także na szereg badań wiadomo standard krew -morfologia i wszystkie hormony w tym tarczycowe, mam też skierowanie na rtg płuc
[ Dodano: 09-11-2011, 08:35 ]
szkieletorek, kochana a może mała źle znosi te chwile kiedy jest sama w koszyku? potrzebuje bliskości? zauważ czy marudzi kiedy jest wyspana? czy marudzi wtedy kiedy nie ma ochoty spać a ty ją odkładasz?
sama piszesz ze uspokaja sie u ciebie i tatusia, to normalne ze chce pobyć blisko z rodzicami
nie zrozum mnie źle, bo ja nie nosze Konrada non stop na rękach

biore go gdy tylko jest mu źle, przytulam i uspokajam, ale zawsze mam go na wyciągniecie ręki, zawsze słyszy mój głos, wszedzie jest ze mną, teraz leży na macie obok mnie na kanapie

zostaje sam tylko do spania w łóżeczku
[ Dodano: 09-11-2011, 08:43 ]
Kurde panikuje jak by nie wiem co sie działo ale jakoś kryzys teraz ja mam bo czuje sie zła matką iz nie wiem co jest mojemu dziecku .
nawet tak nie myśl

nie waż sie nawet tak pomyśleć kiedykolwiek
jesteś dla Lili najlepszą matką na świecie