Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2011, 11:54

Milena w nocy miała znowu gorączkę. Chrypkę jakąś. Ryczała jak najęta, ale to akurat o mleko :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

09 lis 2011, 14:25

boszzz, te zębole są najgorsze :ico_olaboga: ja mam ich serdecznie dośc, bo zawsze u nas kupa luźna i nieśmierdząca wtedy idzie i cała pupa obszczypana. A mały nie raczy dac znac, ze w gacie narobił :ico_noniewiem:

:ico_kawa: dla mamusiek bez brzusiów i herbatka dla :ico_ciezarowka:
jak samopoczucie?

wiśnia, gdzie jesteś?

[ Dodano: 09-11-2011, 13:28 ]
dziewczyny, miałyście kiedyś przeziębiony pęcherz?
bo ja miałam ostatnio i trzymal mi się dośc długo. na szczęście już po. ale okresu nie miałam. ciążę wykluczam, bo nawet z M. nie pamiętamy by do czegoś doszło, a poza tym wiecznie się mijamy i jakos nawet okazji nie ma :ico_wstydzioch:
możliwe takie zatrzymanie okresu przez ten pęcherz?

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

09 lis 2011, 15:10

Martalka, Nicola, zdrówka dla maluchów! :ico_sorki: Ja też trzymam kciuki za swojego bo Mężulka rozłożyło i mnie strasznie gardło boli. Na szczęście narazie nic nie wskazuje na to aby Dawiś się zaraził, ale boje się :ico_noniewiem:

tibby, ja też mam dosyć wychodzenia zęboli, ale jeszcze sporo przed nami :ico_olaboga: Dawidek starsznie cieżko to znosi - zresztą jak większość dzieci. Zmian w kupce wówczas nie obserwuje, ale zawsze towarzysyz temu jedno lub dwudniowy katarek i ślinienie się.
Odnośnie pęcherza nie pomogę. A może zadzwoń do swojego ginka i zapytaj? :ico_noniewiem: Pamiętam ostatnio wspominałaś że masz nieregularne cykle, sprawdziłaś to? Mi ostatnio też coraz bardziej się wydłużają :ico_noniewiem: - musze znaleźć czas żeby zbadać dlaczego, ale narazie dam sobie jeszcze na wstrzymanie bo zrzucam to na hormony - nie tak dawno przecież przestałam karmić :ico_noniewiem:

Dziewczyny, jak u Was pogoda? U nas zbyt zimno nie jest ale jakoś tak smutno i ponuro. Na szczeście mamy teraz w Botaniku mnóstwo różnorodnych liści, które można popodrzucać albo w nich pobiegać. Dawidek miał dzisiaj z tego niezłą frajdę, a potem przyszedł Pan (pracownik), który zaczął je odkurzać i tak fajnie fruwały do góry, a Mały się cieszył, śmiał się, biegał i koniecznie chciał wszytskie złapać :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2011, 15:19

Julchik, ale fajowa przygoda w liściach :ico_brawa_01:
My zbieramy kolorowe liście, a piękne tutaj są. U nas na wsi były tylko lipy, więc nuda, a tutaj różne kształty i kolory, od żółtego po brąz, cała paleta jesienna, niektóre z zielonymi wstawkami jeszcze, a niektóre srebrne czy jasnoszare :-)

Tibby, od infekcji może być przesunięty okres, ale skoro u Ciebie to nie pierwszy raz to śmigaj się przebadać :D
Ja miałam kiedyś, gdy się przeziębiłam, zarówno przeziębiony pęcherz, i w tym samym czasie zapalenie przydatków. I brałam na to jakies czopki od gina.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

09 lis 2011, 15:22

nie,u ginka nie byłam :ico_wstydzioch: brakuje m czasu, serio. :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2011, 16:00

tibby, bo dostaniesz po d..........
wiesz ze powinnas iść do ginka sie przebadać tym bardziej ze ten okres daje do myślenia a dokładnie nieregularność :ico_nienie:
z kobiecymi sprawami nie ma żartów w końcu chcecie mieć kiedyś jeszcze drugiego maluszka
wiec czas czasem ale jakoś musisz go odrobinę wygospodarować
julchik22, mój też uwielbia dreptać po liściach
pogoda u nas dalej piękna ale na jutro juz zapowiadają pogorszenie

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

09 lis 2011, 16:30

jutro jedziemy do miasta i będziemy blisko szpitala gdzie przyjmuje mój ginek, to sie pójdę zapisac na wuzytę, obiecuję. :ico_sorki:

julchik22

09 lis 2011, 17:52

No to trzymamy za słowo!!! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2011, 18:40

a ja sie biorę za prasowanie a tak mi sie nie chce :ico_noniewiem:
Jutro po pracy mojego m. jedziemy do Starachowic odwiedzić moja siostre a chrzestna Bartoszka zostaniemy tam do Soboty a z samego rańca na wieś w Tarnobrzeskie tak więc zapowiada sie weekend objazdowy :-D

NICOLA_1985

09 lis 2011, 21:58

hej
młody stracił apetyt, marudził, no i gorączka nawracała :ico_noniewiem: ewidentnie wirus :ico_noniewiem:

gdzie ta nasza wisnia?????????????? :ico_noniewiem: kurcze ma ktoś do niej jakieś namiary? nr telefonu?? podawała kiedykolwiek na forum??? może któraś z was pamięta mniej wiecej jaki to był czas to bym przejrzała jej posty i bym się z nią skontaktowała choćby smskiem.. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Przedszkolaczki”