ale macie przejściaMaja w nocy znów swirowała przez tą pełnie, trzy dni już jej odbija

tak, u nas jest zwyczaj że chrzestna ją kupujeCzy do chrztu obowiązkowo trzeba mieć szatkę ?

60 plnO jaaa superowa.Kurcze piękna naprawdę .Dużo zapłaciłaś ?

ale macie przejściaMaja w nocy znów swirowała przez tą pełnie, trzy dni już jej odbija
tak, u nas jest zwyczaj że chrzestna ją kupujeCzy do chrztu obowiązkowo trzeba mieć szatkę ?
60 plnO jaaa superowa.Kurcze piękna naprawdę .Dużo zapłaciłaś ?
no mnie to na maxa rozłożyło, gorączke mam, wszystko boli, nie mam sił, dziś mąż robi obiad i zajmuje się małym. Ale gdzie on się tak załatwił to nie mam pojęcia. I to tak ni stąd ni zowąd. Może ktoś z odwiedzających był chory, nie wiemnina o ja cie, co to za chorobsko was dopadlodobrze ze juz coraz lepiej, takie malenstwo, gdzie on sie tak przeziebil?
Karmie tylko piersią i bardzo się z tego cieszę. Mleczka pewno troszkę ściągnę świeżego a resztę mama odmrozi.Bo kiedy miałam nawał to odciągałam i mroziłam.Mam kilka woreczków zamrożonych właśnie na takie sytuacje.a ściągniesz mleczko, czy nie karmisz piersią?
No może i jest w tym coś.Postaram się tak na więcej razy robić.Nie stresuj się tak Nie płacz z nią, bo ona wyczuwa Twoje lęki i stres i też się stresuje.
Ja również kupiłam te zwykłe z apteki czy zielarskiego bo te z Hipp czy innych firm maja cukier a jak nie cukier to glukozę czyli to samo. Poza tym te uważam ze są lepsze i zdrowsze.no ja właśnie o tych z apteki mówię - tzn ziółka z kopru włoskiegonina0226, ja też piłam herbatki koperkowe
Tylko takie z apteki, nie te dla dzieci, bo ja nie słodzę i mi nie smakowały te Hippa np
no widzisz, nie ma co się przejmować za mocno. Każdy ma czasem gorsze i lepsze dni i niemowlaki też. Trzeba im pozwolić od czasu do czasu i popiszczeć, nie umrą od tegoMoże nie powinnam chwalić dnia przed zachodem ale dziś mam inne dziecko, nie to co wczoraj i przez ostatnie kilka dni. Ładnie mi dziś śpi , zasypia sama w koszyczku. Ciągle się śmieje , zaczęła tak troszku gaworzyć po swojemu. No i jest bardzo grzeczna , nie wiem czy dziś w ogóle słyszałam jej płacz. Zobaczę jeszcze jak będzie dziś popołudniu i wieczorem
A co stosujesz z domowych sposobów?Najgorsze, że żadnych leków nie można brać, a domowe sposoby jak na razie nie działają![]()
Moja taka płaczliwa była od soboty. To nie był jeden dzień.no widzisz, nie ma co się przejmować za mocno. Każdy ma czasem gorsze i lepsze dni i niemowlaki też.
nie wierze w to co widze, chyba pierwszy raz od kad cię znam!!!!!!! Serio nie masz co robić, to może nareszcie usiadziesz i odpoczniesz, zrelaksujesz sie, bo zasłużyłas na to:):):):):)Kurcze mała śpi a ja już tyle rzeczy zrobiłam że teraz już nie mam co robić .
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość