nocka dzisiaj słaba, ale ostatnio długo spałam, więc nie czuję się nawet zmęczona. O 4 zrobiłam już mleko, bo kolacji mało zjadł, ale zacisnął dziąsła i nic nie chciał, to wzięłam go do łóżka, położyłam na poduszce taty i jeszcze raz spróbowałam mu dać i wtedy wypił
Na dworze strasznie zimno dzisiaj, krótki spacer tylko zaliczyliśmy a moja nawiedzona sąsiadka klęczy w ogródku przed blokiem
i taki pożytek z facetaon do niej z butelką a ta się cieszyć zaczęła i nie chciała jeść,musiałam wstać i sama ją nakarmić
nie, jeszcze nie ma, ale dziąsełka już opuchnięte, więc mam nadzieję, że niebawem coś się ukażeMarkotka twój maluszek ma już zabki ?
obiadki z bobovity są po 2,99zł 3szt.+4 gratis, gerber po 3,29zł i też 4 gratis, a deserki nie pamiętamA w tym Rosmanie to co konkretnie jest w promocji ,,ile np kosztują teraz deserki ?
niezły wynikW sumie kaszy z budyniem na wieczor wypil prawie 300 ml
może mleka nie chce właśnie przez te przyprawione posiłki, bo wiadomo, że mleko przy tym nie wypada najlepiej-mdłe jest.ale od kiedy proboje i poznaje, mleko i kaszka bezglutenowa poszly calkiem w odstawke.
Ania Milenka już tak ładnie siedzi? Super fotki a obiadek faktycznie smakował
Ale mnie kręgosłup boli
superMój mały zaczyna już jeść więcej... już po 150-170 ml na raz