Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

12 lis 2011, 11:28

Gabi przesliczny, brzus marzenie :ico_brawa_01:

nie wiem o co chodzi z tymi wyjazdami ale duzo znajomych na fb tak jak Mad pisza ze wyjezdzaja na kilka miesiecy do jakiegos kraju :ico_noniewiem:
a ja nie w temacie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2011, 12:07

Obrazek

a to mój dzisiejszy brzuś

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

12 lis 2011, 13:14

Gabi śliczny brzuszek :ico_brawa_01: no :ico_brawa_01: za kolejny tydzień, jej jeszcze tydzień i Lili będzie donoszonym dzieciaczkiem :ico_szoking:
Co do pierniczków to ja od 2 lat robię z przepisu na stronie moje wypieki. Wypróbowałam "pierniczki-przepis 1" i "pierniczki-przepis 2" i oba są wspaniałe :-)
A pierniczki alpejskie też są pyszne :-)
Kaja, śliczny brzusio :-) hehe Ci nasi mężczyźni muszą mieć konkretne apartamenciki :-D
A co do Mad to wczoraj na fb napisała że wyjeżdża na 19 m-cy do Austrii :ico_noniewiem: tutaj jeszcze nic nie wspominała więc stąd moja dociekliwość :ico_oczko:
Kaja co do pieczenia to chce dzisiaj upiec ciasteczka potrójnie czekoladowe :-) ich akurat jeszcze nie próbowałam

Udało mi się wygospodarować dwie szuflady na rzeczy Borysa ale i tak kiepsko widzę zmieszczenie wszystkich ciuszków :ico_noniewiem:
No nic idę prasować a jak już będę miała wszystkie rzeczy to wtedy będe myśleć :ico_oczko:

Mad a jak szwagierka?? zbiera ją coś czy cisza póki co ??

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 lis 2011, 13:24

Dziewczyny ,śliczne brzuszki Gabi taki mały a Twój Kaja to chyba taki jak mój,ile masz cm??
Co do tej Austrii na FB to wydaje mi sie ze ktoś coś znowu wymyślił i jak sie kliknie to wyskakuje że będe mieszkac przez ileś tam w Austrii ale nie jestem pewna :ico_noniewiem: Na początku sama się zdziwiłam że Mad Nam tu nic nie napisała,ale teraz coraz więcej znajomych to ma u siebie

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2011, 14:12

Twój Kaja to chyba taki jak mój,ile masz cm??
no aż się z ciekawości pomierzyłam i wyszło na to że mam 111cm obwodu :ico_olaboga: :ico_olaboga: nieźle mnie młody rozepchał :ico_haha_01: :ico_haha_01:

ja na ciuchy młodemu oddałam jedną moją szafke i mało jest a przy dziewczynach też na początek miałam ta jedną szafkę i się wszystko mieściło łacznie z kosmetykami a teraz brakuje miejsca nawet na ciuszki :ico_olaboga: przegiełam i to mocno bo jeszcze nie wszystkie ciuszki mam wyprasowane a w szafce już nie ma miejsca :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

12 lis 2011, 14:22

kaja sliczny tez zgrabniutki

to ja dzis tez wstawie fotke golego brzusia

a moze czas zebysmy znow zmierzyly brzuszki :ico_ciezarowka:
ja mam na dzien dzisiejszy czyli 31tc 107cm
czyli od poprzedniego mierzenia urosl 6cm bo mialam 101cm

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lis 2011, 15:03

hej :ico_ciezarowka:
nie zaglądałam bo jakoś nie miałam chęci na pisanie
jakaś głupota mnie dopadła i boje się ze moja córcia to jednak nie córcia :ico_puknij:
dobrze że w poniedziałek do ginka to zrobi mi usg i uspokoi albo potwierdzi moje schizy :ico_noniewiem:
odnośnie tego na fb to zaraz wyślę wam o co chodzi (porozsyłam wiadomości na facebooku)

[ Dodano: 12-11-2011, 15:05 ]
ja mam na dzien dzisiejszy czyli 31tc 107cm
ja na końcówce 31tc mam 100cm
ostatnio miałam chyba 99 cm (nie pamiętam :ico_wstydzioch: ) więc wychodzi na to ze urósł 1 cm :ico_noniewiem:

[ Dodano: 12-11-2011, 15:08 ]
znalazłam
12.09 miałam 94cm
a 12.10 miałam 99cm :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2011, 15:12

ja ostatnio jak się mierzyłam to miałam 101cm tylko musze poszukać kiedy to dokładnie było ale tak czy siak nie mało jest

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2011, 16:44

cześc brzuchatki

ja jakoś bez humoru ,może dlatego ,że dziś bezsenna nocka była 4 godziny walałam się po łóżku :ico_zly:

brzuszek zmierzę jutro , akurat 28 tydzień skończymy :-D i może foto zrobię :ico_sorki:

aaaa margolcia mnie ostatnio też wątpliwość dopadła tylko ja mimo ,że wizytę mam w poniedziałek to niuni nie sprawdzę bo usg pewnie za parę tygodni dopiero będę mieć ,no chyba ,ze wyniki będą słabe to może może :ico_noniewiem:

Gabi :ico_brawa_01: piękny brzusio ,aż zazdroszczę ale tak pozytywnie :ico_wstydzioch:
Kaja no to twój synuś to ma chyba willę z basenem :ico_haha_01: ,ale ślicznie wyglądasz promieniejesz :ico_brawa_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lis 2011, 16:50

Cześć Dziewczyny ! :-D

Już się tłumaczę - do Austrii nie wyjeżdżam. To kolejna akcja dotycząca walki z rakiem piersi :-) Gdybym wyjeżdżała, pewnie bym się pochwaliła :-)

Gabi, cudowny brzuszek !!! :ico_brawa_01: jeszcze tydzień i Lila może się pomału na świat zbierać :-) Cudownie !
Kaja, śliczny brzuszek :ico_sorki:

Ja też chcę pierniczki zrobić w tym roku, bo na święta u siebie zostajemy. Chyba, że coś się jeszcze zmieni. Dobrze, że Aga przypomniałaś że przepis jest na tej stronce moje wypieki :-)
jak szwagierka?? zbiera ją coś czy cisza póki co ??
Dzisiaj ją piłuje coś w kroczu od godziny ;-) ale tak to nic. Wiele jej nie zostało, w poniedziałek do szpitala się musi zgłosić, a mała przegapiła wczorajszą fajną datę hehe :-D

Ja nie pamiętam ile miałam ostatnio, wiem ze najwięcej :-D a teraz mam... 125cm :ico_olaboga: na bank urósł, bo rozstępami mnie znów pociachało nowymi :ico_placzek:

Podsumowując krótko:
margolcia, 31tc - 100cm
Beatka78, 31tc - 107cm
Kaja, 29tc - 111cm
Mad., 32tc - 125cm

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”