Witam

!
Nie pisalam przez pare dni bo znowu mialam niezly kolowrotek

Podejrzewaja u mnie cukrzyce i musialam powtarzac badanie i robic dodatkowe....Pierwszy wynik wyszedl lekko podwyzszony, wiec czekam do poniedzialku na nowe wyniki....i wtedy beda decydowac co robic...ogólnie, diabetolog stwerdzil, ze jesli to jednak jest cukrzyca ciazowa to beda ja kontrolowac dieta, bo tutaj po 36 tc nie rozpoczyna sie terapii insulina...
a poniewaz wszystkie badania musialm robic w szpitalu, w którym bede rodzic w dublinie, to po badaniach poszlismy jescze z mezem i Filipkiem na zakup...i, dzieki temu dla Malej juz mam wszystko lub prawie wszystko(brakuje mi na przyklad smoczków-i tych, do butelek, choc jesli bede karmic piersia to i tak na poczatku nie beda potzebne no i zwyklych smoczków do uspokajania, ale z tym tez nie ma pospiechu) i wiekszosc dla siebie tez juz jest...
a nie wiem, czy wam sie chwalilam, ale popralam i poprasowalam wszystkie ciuszki, kocyki, pieluszki itp itd i juz wszystko czeka na Mała w szufladach...Ubranek mam dwie spore szuflady, wiec calkiem ok, bez szalenstw....
Ciasteczka upiekłam i powiem Wam że idą jak woda

ale są pyszne

Roztopiłam też miód z masłem i cukrem do piernika, jak wystygną to dodam resztę, zagniotę i mam spokój

Ja tez co roku z Filkiem lepie pierniczki:) tez z tego samego blogu-robimy te "szybkie"....Sa pyszne a tanie i rzeczywiscie szybkie w przygotowywaniu:))))
dziewczyny, a kiedy to było dokładnie jak żeśmy sie mierzyły?? Bo myślałam że zapisałam w kalendarzu ale niestety nie.
Ja dalej nie mam centymetra, a buuuuuu
Gabi, ja nie moge uwierzyc, ze masz taki malusi brzuszek:)))) Sliczny!!!!!