Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

15 lis 2011, 23:37

szyszeczka fajny ten wozek choc nie w moim typie
ale fajnie ze takie wozki wracaja bo przeciez my takimi jezdzilysmy

margolcia za 8 okienko mi juz niedlugo tez przeskoczy :ico_brawa_01:

ja lozeczko rozloze w grudniu a koszyk w styczniu zeby sie nie kurzyl

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2011, 09:18

Cześć Mamuśki :ico_ciezarowka:

Wczoraj pierwszy raz zagladałam małej między nogi czy czegoś nie zrobiła. Ale się namęczyłam :-D takie delikatne ciałko to raz, a dwa z tym moim brzuchem sapię jak lokomotywa :-D Dzisiaj stoi przede mną szansa zmiany pampka. Trzymajcie kciuki za Mad. hehe.

U nas pruszy delikatnie śnieg :ico_olaboga: i jest strasznie zimno ! Chodzę w tym moim czarnym płaszczyku co Wam pokazywałam ale robi się ciasny ! Bardzo opięty jest na brzuchu. Jak w nim idę czuję się lekko jak pingwin :ico_haha_02: Będę musiała pomyśleć nad czymś innym na ten miesiąc lekko ponad...

Puszczę pranie, potem do szpitala... A jak wrócę by się ogrzać poprasuję ubranka dla małej :-)

Spojenie łonowe znów daje o sobie znać...
A wy jak tam ?

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2011, 10:39

bry dziewczynki

ja od rana sie za sprzątanie wzięłam ,ale nic z tego :ico_olaboga: taki mnie ból w brzuchu złapał ,że teraz leże i czekam aż przejdzie :ico_placzek:

Gabi bidulko ,ale się umęczysz z tym spaniem :ico_olaboga: ja dziś na szczęście spałam dobrze tz. przy przekładaniu się na bok budzę się bo kość boli ale do kibelka nie wstałam nawet raz :ico_szoking:

ide zaraz śniadanie jakieś zjeść ,bo wcześniej apetytu nie miałam :ico_noniewiem:

:ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

16 lis 2011, 10:40

Hejka :-)

Myśmy z Emilką pospały do 9 :-D
Mad u Was śnieg prószy a u nas piękne niebieskie niebo i słoneczko świeci :ico_oczko: a z przebieraniem będziesz miała wprawę przy Martynce :ico_oczko: Co do płaszcza to może kup sobie jakąś wielką chustę tak żeby założyć płaszczyk, nie zapinająć go a chustą okryjesz brzuszek :ico_noniewiem:
Gabi, co za badania robisz??

A ten wymaz na paciorkowca to kiedy trzeba zrobić?? W 31tc czy po 31tc??

[ Dodano: 16-11-2011, 09:42 ]
A i stawiam :ico_tort: za rozpoczynający się 31 tydzień i tym samym 70 dni do końca :-D

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 lis 2011, 11:20

dzień dobry!!!

Kurccze, dziewczynki dzisiaj ja mialam potworna noc...wrocilam ze szkoly kolo 23, a opiekunka Filipa na rekach nosila, bo tak jej plakal...dziewczyna do nas trzeci rok przychodzi i mówii, ze czegos takiego jeszcze nie miala :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
i nie wiem, czy on na prawde tak zle sie czuje, czy po prostu histeria mu sie wlaczyla...Ma straszny kaszel, ale zadnych innych objawó nie ma..uskarza sie juz ze dwa tygodnie na ból brzuszka....ale tylko jak ma zjesc cos, czego nie lubi ewentualnie jak ma zrobic cos, czego nie lubi...w nocy bylo wszystko :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: nie mógl isc zrobic siusiu, bo go bolal brzuszek, nie mógl zrobic siusiu, bo go swatlo w lazience razilo, chcialam dac mu paracetamolu to plakal jakbym go ze skóry obdzierala....a normalnie nie ma klopotów z zazywaniem leków....ech....zostal w domu, nie wyslalam go do przedszkola....

ale sama padam na buzie...i jeszcze sie w szkole okazalo, ze myslalam, ze napisalam cala prace na jeden przedmiot ale drukarka wydrukowala mi arkusz z pytaniami na 3 stronach a powinno buc na 4 i nie wiedzialam o jeszcze jednym pytaniu....dobrze, ze wczoraj obgadywalysmy te prace z kolezanka i ona mnie zapytala o wyniki 2 zadania...wiecie, w jakim szoku bylam?????kurcze, i polowe punktów mniej bym dostala...ale za to jak maz wstanie po nocce ja siadam i pisze, mam ja jutro oddac..wiec dzisiaj "tap madl" nie bedzie...

sorki, ze sie tak rozpisalam.....to z niewyspania.... :ico_haha_01:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2011, 11:47

hej :ico_ciezarowka:
u nas zimno ale słonecznie trzeba się będzie wybrać z młodym na spacer bo wczoraj nie byliśmy nie chciało mi się iść :ico_wstydzioch:
dziś pospaliśmy do 8.30 ale w nocy godzinę wędrowaliśmy z pokoju do pokoju w efekcie czego młody wylądował z nami w łóżku :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

16 lis 2011, 12:35

margolcia u nas tez dzis w nocy mlodszy przylazd do mnie jak nigdy
i na dodatek sie zsikal ale naszczescie w swoim lozku

a co do pogody to u nas tez juz zimno sie robi
a ja zaczynam sie brac za szycie tej oslonki w czasie karmienia piersia
jak skoncze to pokaze
bo przeciagam strasznie to szycie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2011, 13:07

hej dziewczyny ja juz po komisji i stwierdzilam ze ten lekarz co mnie przyjmowal to jakis wybitny buc wielkie zdziwienie zrobil jak powiedzialam ze mam ciaze zagrozona przedwczesnym porodem i jeszcze mi powoedzial ze jak na ciaze zagrozona to dobrze wygladam :ico_puknij: no ale na szvzescie mam to juz za soba i wiecej mam madzieje nie beda mnie wzywac

a przy okazji wstapilismy do tesco i kupilam wielka koparke dla kolezenki synka na drugie urodzinki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2011, 13:21

dziewczyny zapraszam do przejrzenia ubranek po Majci
53szt za 50zł :ico_sorki:

link usunięty przez obsługę forum
Ostatnio zmieniony 16 lis 2011, 14:24 przez izuś_85, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2011, 14:14

izus85, nie spamuj i nie wklejaj tego samego na kilku wątkach, zamieściłaś ofertę na minisklepiku, więc kto będzie miał ochotę to tam zajrzy.
dałam link tylko tu i na wiosennym wątku :ico_noniewiem:
nie uważam tego za spam,

wiele osób tak robi że wkleja na 20 wątkach w dziale radosnych ogłoszeń tylko słowo "gratulacje" :ico_noniewiem: czy to też jest spam????

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”